X-faktor. Muri Enikőt szeretitek? Ha igen, miért, mennyire?
Nem , elsőre és továbbra sem fog meg. Talán ez a bajom vele, mindig megvárom, hogy na most mit fog ... és tök felejthető a csaj. Nagyon szeretne jól énekelni és mindig a technikai részére koncentrál egy dalnak, nincs benne ő. Mindig úgy érzem, hogy csak megjátssza. Pl: a Hurt, hát én ott röhögtem, hogy bocs, ez a tapsvihar nem neked, hanem a dalnak szól, mert aki először hallotta Ch.Aguilerától, annak azóta is sanyargatja a szívét az az érzés, amit Christina át tudott adni. Ha valaki hasonlóan elénekli(technikailag), akkor azt fogod hinni, hogy jó volt. Pedig nekem abból is hiányzott a szive. És nekem nagyon egysíkú a dalválasztása is. Mintha mindig ugyanazt énekelné, vidám dalt, vagy pörgősebbet még nem nagyon hallottam tőle. De ez én vagyok, nagyok az igényeim.(hozzáteszem Tolvai Renátától a mai napig kiráz a hideg, feláll a szőr a hátamon, azon is mindig röhögtem!)
Ja és van egy csaj (Dany Shay) aki tiszta J.Bieber. Megjelent a tehetségkutató színpadán, és őrjöngött a közönség anélkül, hogy bármit is csinált volna, a Baby-t énekelte saját pikáns szöveggel, a tömeg továbbra is őrjöng. És bár a csaj nagyon tehetséges, mivel a közönség Bíbörnek látja sose fogja tudni, hogy az ovációt Ő maga váltja ki, vagy az akivel a közönség tévesen azonosítja.
( http://www.youtube.com/watch?v=mHuUCI9MCJo):D
(ez csak a siker téves megítélése céljából írtam)
Nekem tavaly még szimpatikus volt, mikor a Because of You-t énekelte. Tehetségesnek gondoltam, jobbnak az átlagnál és szerénynek. Tetszett.
Interjúkat soha nem olvastam/néztem vele, a személyiségét nem ismerem(már amennyire az interjúkból az megismerhető)
Idén megint csak az első 2 számot hallgattam meg, amit énekelt, azt se tudom, hogy azóta továbbjutott-e. De nekem egyáltalán nem tetszett, amit láttam/hallottam.
Nagyon erőltetett volt és mű. Össze-vissza gesztikulált, kínlódott, de nekem egy cseppnyi érzelem sem jött át az előadásából, ráadásul a füleimet is kezdte irritálni a hangja; volt ahol már nem is énekelt, hanem szinte kiabált... :S
Szóval nekem összességében jobban tetszett amit még ismeretlenként nyújtott. Nem értem, miért sztárolják, nagyon rossz irányba fejlődött. SZERINTEM.
(Németh Katicáról ugyanez a véleményem. A Respect robbant tőle, de most túl sok volt...)
Amikor a Because of You-t énekelte tetszett..de most egyenes taszít,nem tudom miért nekem ellenszenves,mint külsőleg,mint hangilag.Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ülök az autóban,buszon és az ő zenéjét hallgatom (önszántamból)
Sajnos nekem nem jön be,ez van. Túl erőltetnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!