Elemezzük ki a három bentmaradt X-faktor versenyzőt? Kiről mi a véleményetek, miért szeretitek/nem szeretitek, miket gondoltok róluk?
Tehát én most kielemzős válaszokat várok, nem csak annyit, hogy ki kinek drukkol.
Kort és nemet is légyszi.
Norbi: egy fantasztikus showman, hozzá hasonló nincs! egy teljesen új, utánozhatatlan színfolt lehet a magyar zeneiparban.
Nikolas: nagyon szép hangja van, bár kicsit egyszínű. de nagyon megérdemelné a győzelmet, mert istenien énekel és nagyon szimpatikus pasi.
Csaba: nagyon kellemesen csalódtam benne. az első "macsó" szereplése óta nagyon sokat változott. nagyon szeretem a hangját és előadónak is nagyon jó.
szóval én mindhármukat szeretem :)) nem is tudom kinek drukkolok:)
L19
Király L. Norbinak már rég ki kellett volna esnie....
Nincs hangja, csak egy showman. Egy egész koncertet nem tudna lenyomatni (most kiderült, két számot sem tud egymás után elordítíni, mert nem bírja a torka).
Vastag Csabának a múlt héten kellett volna kiesnie. Az öccsének jobb a hangja.
Nicolas-t bírom, remélem mostmár ő nyer, de Vecának kellett volna az elsőnek lennie!!!!!
Norbi: fantasztikus metálénekes, aki popelőadónak is különleges, hatalmas tehetség, különleges hanggal, neki kell megnyernie.
Csaba: igazi sztáralkat, vonzó férfi, jó előadó, remek bulit tud csinálni ő is, esetleg még ő is nyerhet nyugodtan. Végig tudná koncertezni az országot csont nélkül.
Nikolas: a kalapos figura, nekem előadónak nem egy nagy durranás, 12 egy tucat belőle, de valamiért nagyon nyomják, már csak ezért is ellenszenves kezd lenni.
Megújulni sem tud, mindig ugyanolyan, ha nem rosszabb éppen.
Egyszóval egy Norbi-Csaba döntőt látnék szívesen, akik közül mindegy, hogy ki nyer, de a szívem Norbi felé húz, hiszen ő egyedi és nagyon tehetséges.
Kalapos Nikolas meg nyugodtan kieshet következőnek, így is ő lenne a harmadik, ami neki bőven sok.
Norbi- Nagyon tetszik a hangja, és tényleg hatalmas műsort tud csinálni. Egyszerűen mindenki megőrül tőle! Az biztos, hogy ő már nem fog eltűnni. Viszont szerintem nem ő fog nyerni, mivel a hangja nem elég jó hozzá.
Nikolas: Szerintem Ő nyeri meg. Kedvelem őt is nagyon, csak sokszor nem tetszett a dalválasztása, de a hangja az hibátlan.
Csaba: Szintén egy csodáshangú srác. Szerintem Ő fog Nikolassal az utolsó kettőbe lenni. Tipikus sztáralkat. A közös produkciókba nagyon jól eltudta engedni magát és az mindig is neki állt a legjobban!
18/L
Az én véleményem a következő:
Norbit nagyon csípem, eleinte minden produkciója katartikus élmény volt (:D), de az utóbbi egy-két hétben sajnos már inkább unalmasnak tartom. Már nem tud úgy szórakoztatni, amit amúgy tényleg sajnálok. Főleg, hogy lassan szétszedi az ország (legalábbis egy része), ami miatt még mindig bent van.
Nicolas ügyes, profi, de nem szeretem. A hangszíne, énektechnikája nem igazán fog meg, és lévén újat még talán sose mutatott, így nagyon egysíkú, és unalmas már számomra.
Csabának drukkolok a kezdetektől (meg Tomi volt még nagy kedvenc), az ő hangja nagyon közel áll hozzám, és többnyire minden előadása tetszett. Főleg a mostani This is the Moment, amivel még nagy meglepetést is tudott okozni, olyan fantasztikus volt. Ezzel az egy dallal gyakorlatilag nekem többet adott, mint összességében az egész eddigi műsor. :D Meg őt tartom a legemberibbnek az egész bagázsból.
És ami a "helyezéseket" illeti; hiába nem szeretem Nicolast, ha Norbi most szombaton megint olyan gyengécske lesz, akkor azt mondom, hogy neki kell mennie.
Mondjuk nekem majdnem mindegy, hogy ki áll a harmadik-második helyen, csak Csaba legyen az első. :D
Mindenesetre nagyon kíváncsian várom a fejleményeket.
Norbi: az ő műfaja pl. a black metal lenne, remélem az énektanára arra is gondot fordít, hogy megtanítsa helyesen hörögni, különben rámehet az egész hangja. előadónak nem rossz, sőt nagyon vicces az ürge, de nem neki kellene nyerni.
Nikolas: nem értem miért van még mindig ott! egysíkú, unalmas, idegesítő hangképzési szokásai vannak, már most sztárallűrös ezzel a fejfedőmániával és rettentő modoros. amit legutóbb is nyújtott, hát a MJ szám szerintem még hamiskás is volt, szvsz már régesrégen ki kellett volna esnie.
Csaba: nem indított valmi jól, de most már egész kikupálódott, a hangja sokkal jobban szól, mint az elején. valahogy róla úgy egy kicsit az átlagosság, egyszerűség jut eszembe, de az egyszerű is lehet nagyszerű. a 3 közül, legszívesebben a Csabát hallgatnám!
a 3 közül a Csabának kéne nyerni! amúgy meg Wolf Kati, Szabó Mariann párbaj lett volna az ideális.
Norbi: Nekem sem pozitív, sem negatív véleményem nincs róla, csak úgy van, nem igazán szeretem azt a fajta zenét, ami neki jól áll.
Nikolas: Nagyon szeretem a hangját, több olyan dalt is énekelt, amitől libabőrös lettem, nagyon szeretem a hangját, és én örülök, hogy mindig hasonlómódon énekel.
Csabi: Számomra ő a favorit évek óta.Imádom, ha magyarul énekel, de igazából bármit énekel, szívesen hallgatom, szerintem neki kellene nyerni.
Norbi: különleges,kedves nem nagyképű!NEM SABLON!Az hogy az x faktorban rekeszt attól igenis tud énekelni,sőt gyönyörűen zongorázik, a kedves mentora nem hagyja kibontakozni...:S:S Anno a Beatlest is ugyanígy fogadták!sokan támadták őket de a közönség többsége mellette volt...ÉS halhatatlanok lettek!
Sajnos sokak ellenzik mert más mint a megszokott..ritka az ilyen hangú énekes mint Norbi!Kiáll a színpadra ÉNEKEL táncol előadja a zenét!És ugye csak 21 éves...és nem bejáratott mint a másik kettő...
Csaba: Sablon sztár alkat!Az élettől annyi esélyt kapott arra hogy legyen valaki,mégse lett senki!(Tesója jobb sokkal)Szerepelt a Barátok Köztben ott sem figyelt fel rá a kutya sem, a Tv2 popdaráló műsorába is énekelgetett akkor még nem hamisan de akkor se lett belőle semmi...aztán a színház...hát annak se sok értelme!Az apuka híres orvos...így könnyű!Sok gondja nem volt életében...Továbbá folyton hamis...:S Ami sokkal rosszabb mint Norbi rekesztett hangja!:S Engem zavar hogy csak kiáll és énekel és könnyes szemmel néz a kamerába...manipulatív!Ja és az előző műsor végén bizonyította hogy igen csak bunkó a stílusa!Továbbá nyelje le azt a vmit ami a torkában van mert amikor énekel zavaró;)Erről tehet Feró is aki egy nyálgépet csinált belőle:S (na most a tiniktől kapok de sebaj ez a véleményem)
Nikolasz: Hát egyem meg arcra nagyon helyes a kis törpe de szerencsétlen otthon nem kellett, a Szlovákok hazaküldték...persze nekünk Magyaroknak jó mert épp olyan mint a többi Sablon Sztár alkat!Szépen énekel...de mindig ugyanúgy...ha megnyeri lesz egy nyári slágere aztán eltűnik a süllyesztőbe!Ja és ő is csak kiáll és énekel bár már kezd mozogni a színpadon...
A véleményem Vagy Norbi vagy Nikolasz nyerje meg...Csabákkal már tele van a hazai "Popszakma"
Miért félnek az újtól?Norbit külföldön jobban szeretik mint itthon bár neki van Magyarországon is a legnagyobb szavazó tábora !Ez már bizonyított valamit szerintem!
A semmiből jött egy átlag csúnyácska srác aki mellett senki nem állt csak a főnöke...:S És mégis a TOP 3 ban van!Hajrá Norbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!