Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Elemezzük ki a három bentmarad...

Elemezzük ki a három bentmaradt X-faktor versenyzőt? Kiről mi a véleményetek, miért szeretitek/nem szeretitek, miket gondoltok róluk?

Figyelt kérdés

Tehát én most kielemzős válaszokat várok, nem csak annyit, hogy ki kinek drukkol.

Kort és nemet is légyszi.

2010. dec. 13. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

Nikolas: Unalmas, egysíkú, nem mutatott sok újat a műsor alatt. A Hallelujah jó volt. Az az egy szám tetszett tőle az egész műsor alatt. Úgy gondolom, második helyet érdemelne.

Norbi: Nem bírom... Jó, szeretre méltó srác, meg minden és különleges, amit csinál... de. Túl sokáig jutott, már idegesítő. És műsorról-műsorra hallatszik, hogy egyre kevésbé bírja. Mi lenne vele, ha tényleg nyerne és sok-sok koncertet kellene adnia?! Már a mentorok is leszólták.

Csabi: Szerintem ő a legjobb. Lehet, hogy vannak hamis hangjai, de őszintén és szívből énekel, ez leginkább az utóbbi párbajdalánál hallatszott, valamint a Tomis párbajnál, meg a You are so beautifulnál.

A kamerába nézése meg, amiről az utolsó írt.

Istenem, itt mindenkinek az a dolga, hogy kiálljon, és meggyőzze az embereket. Csabi ehhez felhasználja a külsejét...

Ő a legjobb és ő érdemli meg leginkább, hogy nyerjen.

17/L

2010. dec. 14. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Nikolas: neki szurkolok. Kellemes, kiforrott hangja van. Profin énekel, jó hallgatni, bár tényleg uncsi kicsit, de a 3ból ő a kedvenc.

Norbi: hörög, de amúgy nincs vele bajom. Nem egy nyálgép, emberileg szimpi. Ő az akire még azt mondom, hogy megnyerhetné. Legalább jó helyre kerülne a lóvé.

Csabi: hááát, róla összetett véleményem van....Külsőleg kifogástalan, bár az a nézés elég sokkkk tőle. A hangja jó, de popdarálóban sokkal profibb/természetesebb volt. Itt egy nyálas, álromantikus bájgúnárt csináltak belőle. (vagy amúgyis az?) Engem inkább taszít...Ő az akinek egyáltalán nem szurkolok. Bár a legtöbbször azok jutnak előrébb akiknek nem szurkolok, szóval esélyes hogy ő nyer. De remélem nem :D

21/L

2010. dec. 14. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a további észrevételeket!
2010. dec. 14. 22:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Norbi: nem értem, mit is keres ő még a versenyben?! Semmi hangja és később se lesz, ha így hörögve és kiabálva próbál énekelni. A mozgásáról már ne is beszéljünk. Amúgy a válogatókon tetszett, egyéniség, de már nagyon unalmas lett. 3. legyen, de én be sem tettem volna 12 legjobb közé.

Csaba: ő nekem semleges, de helyes pasi, jól énekel. Remélem ő lesz a 2.

Nikolas: Ő a kezdetekkor a kedvencem lett, hiába énekel hasonlóképpen, nekem tetszik, mert nagyon szép, kellemes, különleges hangszíne van, amit azonnal fel lehetne ismerni a rádióban. Nem mellesleg jó pasi is. Nagyon szimpatikus és jó fej srác. Kalapot, sapkát pedig azért visel mindig, mert szégyenli a kopaszságát. Remélem ő nyeri meg.

Amúgy én még Vecának szurkoltam, reméltem ő nyeri meg, mert neki is nagyon különleges hangja van.

27/L

2010. dec. 15. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Jaj azt kifelejtettem Csabával kapcsolatban, hogy számomra azért is hiteltelen, mert több helyen is azt hangoztatja hogy nincsen barátnője. Erre egy pár napja futottam bele egy fórumon, hogy 5 éve van neki barátnője, akit el is jegyzett. Ennyit erről. Indult valami olyan játékon is, ahol az volt a fődíj hogy vele lehetett egy nyerni egy vacsorát, mint szingli pasival. Ezek után nem csodálom, hogy nem tartják őt őszintének.
2010. dec. 15. 12:11
 16/16 A kérdező kommentje:

Ismételten köszönöm a hozzászólásokat.

Csabával kapcsolatban: én soha nem hallottam, hogy mondta volna, hogy nincs, vagy van barátnője. Hallgat erről a témáról. Hogy miért, azt igazából csak ő tudhatja (meg a barátnője). Ettől függetlenül / ezzel együtt is szerintem ő a legőszintébb, legemberibb a csapatban.

2010. dec. 16. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!