Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok az Apollo23...

Mit szóltok az Apollo23 kieséséhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem furcsa, hogy már harmadszor párbajozik egy mentor két versenyzője, míg tavaly egyszer sem volt ilyen?

2011. nov. 5. 22:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindent a nézettségért! Manipulált szavazások vannak.
2011. nov. 5. 22:07
 2/24 anonim ***** válasza:
18%

Én nagyon sanjánom őket, Lil C mellett ők voltak a kedvenceim :(((

De nem értem mi a sz.rnak juttatják már negyedszer tovvább a rocktenorst, nem tűnik fel hogy nem kellenek a nézőknek?? istenem de utálom őket -.-

2011. nov. 5. 22:07
 3/24 anonim ***** válasza:
18%
Nem értem hogy eshettek ki. Tényleg. A Rocktenors olyan hamis volt, hogy az elképesztő. Nem tudom kik nyomják őket....
2011. nov. 5. 22:09
 4/24 anonim ***** válasza:
5%

A Rocktenors már 3 alkalommal párbajozott,nem tudom még miért vannak bent,ha már valakik ennyiszer párbajoztak akkor ott már valami baj van!

Apollonak még kellett volna esélyt adni,de sajnos ez nem sikerült,ez van!

2011. nov. 5. 22:09
 5/24 anonim ***** válasza:
21%
Biztos hogy befolyásolják a szavazás kimenetelét... Nem hinném hogy annyi rossz ízlésű ember van ebben az országban hogy inkább a rocktenorsra szavaznak mint az Apollora... Arról nem is beszélve, hogy anno pl. nem a Demes Tominak kellett volna hazamennie...
2011. nov. 5. 22:11
 6/24 anonim ***** válasza:
55%
Én nagyon szeretem mindkét csapatot, de ma semmiképp nem az Apollonak kellett volna hazamennie :(
2011. nov. 5. 22:16
 7/24 anonim válasza:
Az Apollo sokkal szimpibb volt.
2011. nov. 5. 22:18
 8/24 anonim ***** válasza:
42%
még ha egy Lil C-t nyomnának ki, akkor azt mondanám, oké, de így...
2011. nov. 5. 22:18
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Se a Gyurcsík Tibinek, se a Demes Tominak, Se az Apollo 23-nem kellett volna kiesni. Sokkal tehetségesebbek mint a Rokctenors.
2011. nov. 5. 22:31
 10/24 anonim válasza:
A rocktenors meg sem közelíti az apollo23-at.Nem értem hogy eshettek ki. Azt meg pléna nem értem hogy juthatott tovább a rocktenors már 3x-orra is...itt tuti van valami a háttérben mert képtelenség hogy az apollo23-ra szavaztak volna a legkevesebben :( Amúgy nagyon sajnálom őket...ők voltak a kevenceim, főleg tomi :(
2011. nov. 5. 23:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!