Mit szóltok az Apollo23 kieséséhez?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem furcsa, hogy már harmadszor párbajozik egy mentor két versenyzője, míg tavaly egyszer sem volt ilyen?2011. nov. 5. 22:04
1/24 anonim válasza:
Mindent a nézettségért! Manipulált szavazások vannak.
2/24 anonim válasza:
Én nagyon sanjánom őket, Lil C mellett ők voltak a kedvenceim :(((
De nem értem mi a sz.rnak juttatják már negyedszer tovvább a rocktenorst, nem tűnik fel hogy nem kellenek a nézőknek?? istenem de utálom őket -.-
3/24 anonim válasza:
Nem értem hogy eshettek ki. Tényleg. A Rocktenors olyan hamis volt, hogy az elképesztő. Nem tudom kik nyomják őket....
4/24 anonim válasza:
A Rocktenors már 3 alkalommal párbajozott,nem tudom még miért vannak bent,ha már valakik ennyiszer párbajoztak akkor ott már valami baj van!
Apollonak még kellett volna esélyt adni,de sajnos ez nem sikerült,ez van!
5/24 anonim válasza:
Biztos hogy befolyásolják a szavazás kimenetelét... Nem hinném hogy annyi rossz ízlésű ember van ebben az országban hogy inkább a rocktenorsra szavaznak mint az Apollora... Arról nem is beszélve, hogy anno pl. nem a Demes Tominak kellett volna hazamennie...
6/24 anonim válasza:
Én nagyon szeretem mindkét csapatot, de ma semmiképp nem az Apollonak kellett volna hazamennie :(
8/24 anonim válasza:
még ha egy Lil C-t nyomnának ki, akkor azt mondanám, oké, de így...
9/24 anonim válasza:
Se a Gyurcsík Tibinek, se a Demes Tominak, Se az Apollo 23-nem kellett volna kiesni. Sokkal tehetségesebbek mint a Rokctenors.
10/24 anonim válasza:
A rocktenors meg sem közelíti az apollo23-at.Nem értem hogy eshettek ki. Azt meg pléna nem értem hogy juthatott tovább a rocktenors már 3x-orra is...itt tuti van valami a háttérben mert képtelenség hogy az apollo23-ra szavaztak volna a legkevesebben :( Amúgy nagyon sajnálom őket...ők voltak a kevenceim, főleg tomi :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!