Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok az Apollo23...

Mit szóltok az Apollo23 kieséséhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem furcsa, hogy már harmadszor párbajozik egy mentor két versenyzője, míg tavaly egyszer sem volt ilyen?

2011. nov. 5. 22:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Veled folytatam a párbeszédet, ezért nem írtam időpontot. Azthittem leesik, hogy tőled kérdezem. Amúgy a volt bnőm is 13 éves szinten volt 17 èvesen, uh megèrtem hogy tetszik az A23. Én 21 vagyok
2011. nov. 6. 12:35
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom őket,azt hittem benne lesznek az első 5-ben!

Nagyon meglepődtem,hogy nem Vera és a RT maradt a végén.Nem lett volna szerintem nagy baj,ha maradnak a saját stílusuknál,de mivel az a feladat,hogy minden héten másik oldalt,stílust kell megmutatni, ez most nem jött be az embereknek,vagy az RTL-nek,mert szerintem is van valami csavar a dologban.

Már az előző heti dalválasztás is furcsa volt.Nem hiszem,hogy ők választották...

A többiek elég unalmasak,mert nem nagyon változnak hétről-hétre,talán Alexában van még valamivel több

Remélem összehozza őket a sors egy jó dalszövegíróval és egy zeneszerzővel,és hamarosan hallunk még róluk:)!

(nem tizenéves vagyok,elmúltam már 30 éves:))

2011. nov. 6. 14:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl szerencsés, hogy együtteseket hasonlítanak össze szólistákkal. Eleve esélytelenebbek, nincsenek összecsiszolódva, sokkal nehezebb dolguk van. Külön kategóriában kellene indulniuk.
2011. nov. 7. 22:51
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek az előttem szólóval, nem tudom egyáltalán, minek kell együtteseket versenyeztetni szólistákkal. A nézők körében az egyéni indulók sokkal népszerűbbek, így az együttesek halálra vannak ítélve.

Csináljanak külön versenyt bandáknak,ha annyira ragaszkodnak ehhez, mert ez így egy óriási nagy baromság!

2011. nov. 8. 23:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!