Mit szóltok az Apollo23 kieséséhez?
Én is nagyon sajnálom őket,azt hittem benne lesznek az első 5-ben!
Nagyon meglepődtem,hogy nem Vera és a RT maradt a végén.Nem lett volna szerintem nagy baj,ha maradnak a saját stílusuknál,de mivel az a feladat,hogy minden héten másik oldalt,stílust kell megmutatni, ez most nem jött be az embereknek,vagy az RTL-nek,mert szerintem is van valami csavar a dologban.
Már az előző heti dalválasztás is furcsa volt.Nem hiszem,hogy ők választották...
A többiek elég unalmasak,mert nem nagyon változnak hétről-hétre,talán Alexában van még valamivel több
Remélem összehozza őket a sors egy jó dalszövegíróval és egy zeneszerzővel,és hamarosan hallunk még róluk:)!
(nem tizenéves vagyok,elmúltam már 30 éves:))
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, nem tudom egyáltalán, minek kell együtteseket versenyeztetni szólistákkal. A nézők körében az egyéni indulók sokkal népszerűbbek, így az együttesek halálra vannak ítélve.
Csináljanak külön versenyt bandáknak,ha annyira ragaszkodnak ehhez, mert ez így egy óriási nagy baromság!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!