Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok az Apollo23...

Mit szóltok az Apollo23 kieséséhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem furcsa, hogy már harmadszor párbajozik egy mentor két versenyzője, míg tavaly egyszer sem volt ilyen?

2011. nov. 5. 22:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Én is sajnálom őket, az egyik kedvenceim voltak, bár én leginkább Renét kedveltem.

Remélem a műsoron kívül sikeresek lesznek! :)

2011. nov. 5. 23:43
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Semmi tehetségük nem volt. A tizenéves kislányok miatt jutottak el eddig is. A Tarány Tamás, aki talán valamit tud, de az sem nagy szám. Egy nagy nulla mind. Érdemes az eredeti számokat meghallgatni, miután ezek előadták, akkor rádöbbentek, hogy híg fos mindegyik.
2011. nov. 6. 00:12
 13/24 anonim válasza:
Biztos igaz, hogy rengeteg lány szavazott rájuk, mert tényleg jól néznek ki. Csak tudod, ha valaki egyszer rajong annak nem számít, hogy hogyan énekelt a kedvence, a lényeg az, hogy jövőhéten is láthassa, és nem igazán tudom azt elképzelni, hogy a múltheti sok szavazó erre a hétre felszívódott. Száz szónak is egy a vége, a lényeg az, hogy szerintem nincs igazad, hogy a kis csajok juttatták őket tovább, mert azok most is szavaztak volna.
2011. nov. 6. 11:43
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
Talán SP koncert volt tegnap este, aztán elfelejtették...
2011. nov. 6. 11:45
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
A Gesztiben amúgy szerintem valami meleg hajlam lehet, mert sokszor mond félreérthető megjegyzéseket. Az Apollot is azért akarta benntartani, mert "helyesek". A Keresztesnél emiatt már nem lepődtem meg. De a Rocktenors tagjainak jobb hangja van. Énsem bírom őket, de ez tény.
2011. nov. 6. 11:48
 16/24 anonim válasza:
Nem az Apollonak kellett volna párbajozni. Szerintem most Kováts Vera és a Rocktenors voltak a leggyengébbek. Egyébként szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a nézői szavazatok döntik el a kiesést, hanem egy előre meghatározott sorrend van, ugyanis egy kereskedelmi tv nem bízhatja a "véletlenre" a műsor alakulását. Mindezek mellett azzal vigasztalom magam, hogy más előadók is eltudtak már érni sikereket tehetségkutató műsor nélkül is, ráadásul így, hogy ők már ismertek és Geszti mellettük van (ami hatalmas segítség szerintem) biztos, hogy fogunk még róluk hallani.
2011. nov. 6. 11:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik harmatgyenge, de az Apollo volt a leggyengébb. Én láttam férfi szemmel, te nem mert elvakítottak. Hány éves vagy?
2011. nov. 6. 11:53
 18/24 anonim válasza:
Mármint ki, hány éves?
2011. nov. 6. 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:
te, mégis ki?
2011. nov. 6. 12:03
 20/24 anonim válasza:
hát ha én, akkor 17, bár egy anonim oldalon a "te" és az "én" bárki lehet, gondoltam időpontot írsz, de ha nem hát nem. Ezek után már én is kíváncsi vagyok, hogy te hány éves vagy.
2011. nov. 6. 12:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!