Van e olyan online oldal ahol élőben tudom nézni az összes sport meccset?
Figyelt kérdés
A digi online hoz keresek valami hasonló sport közvetítő oldalt ahol tudom nézni az összes foci meccset és nincs tele nyomva reklámmal és a közvetítés nem késik 1 percnél többet. Előnyt jelentene az is ha más meccseket is lehetne rajta nézni mondjuk NBA vagy NHL. Persze az oldal legyen ingyenes de az se baj ha havonta egy ilyen jelképes összeget kell fizetni nekik mondjuk 1500at de nem ilyen 3000 et. De az is jó ha van valami sport fogadási oldal ahol tudom nézni az összes foci meccseket és csak regisztrálni kell.ma 15:30
1/4 anonim válasza:
Magyar foci és néhány meccs egyéb bajnokságokból megy az M4 Sport honlapján, ingyen, volt már hogy 5 meccs is ment párhuzamosan.
2/4 anonim válasza:
A Maxon van sport csomag, de azt hiszem abban foci pont nincs.
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket ismerem én is olyat keresek konkrétan ahol az összes top ligát meg blt meg ilyeneket tudom nézni 1 helyen és nem kell 8 ezer streamingre előfizetni.
ma 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!