Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Netflixen az egyik filmnél...

Netflixen az egyik filmnél azt írta az oldal:az utolsó nap amikor megnézheted feb.27 Ez most komoly?Vagy hogy működik?Vannak műsorok amik csak egy ideig elérhetők?A többi meg bármikor bárkinek?

Figyelt kérdés
Néhány hete regisztráltam,még elég tapasztalatlan vagyok e téren...

tegnap 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Igen, vannak műsorok amiket egy idő után leszednek
tegnap 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Igen van olyan műsor, amit kivesznek a kínálatból. Nem a friss dolgokkal teszik, előzőleg évekig fenn voltak.
tegnap 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Amik nem a Netflix sajátgyártású műsorai, filmjei, azokra vetítési jogokat kell vásárolnia (plusz külön meg kell vennie a jogokat egy-egy szinkronra is, ezért van hogy bár adott esetben fent van egy film, amihez van magyar szinkron is, de a Netflixen mégsem elérhető), amik csak X időre szólnak. Ha az lejár, vagy újra fizetnek hogy megújítsák, vagy ha úgy ítélik, nem lenne rá elég kereslet hogy megérje nekik, akkor a lejárattal simán lekerül az adott film vagy sorozat is a műsorról.
tegnap 21:07
 4/4 Kedves Vezető ***** válasza:
53%
Igen, HBO ról is szó nélkül levették amirért előfizettem, azóta a többi sem egy bővülő kínálat, hanem cserélődő, ez óta inkább online oldalak/ncore
tegnap 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!