Szerintetek is jó műsor a the floor csak egy maradhat?
Én szeretem izgalmas és jó tippelni is.
Jobban szeretem ezt mint az ugrást az se volt rossz de ez pörgősebb és sokkal jobb témák is vannak szerintem.
Nekem az ugrás jobban bejött.
Ugyanitt érdekelne, hogy az ATV-n lesz valamikor megint Géniusz?
#4-es, a The Floor-ban nem az a fő feladat, hogy valaki felismeri-e képről a hajszárítót, hanem hogy nyomás alatt hogyan teljesít. Nyomás alatt értem itt a limitált időt, azt hogy emberek előtt kell játszani, azt hogy van egy ellenfeled és még a hanghatások is (zene egyre drámaibbá válása, óra ketyegés) mind-mind zavarhatják azt a játékost, aki épp játszik. Arról nem is beszélve, hogy amikor elkezdenek hibázni, annak is van egy pszichológiája: utána egyre több hiba jön, mert olyan egyszerű megoldások nem jutnak eszébe, amit otthon, a TV előtt persze hogy rávág az ember.
Az meg nem igazán számít, hogy a játék a csatorna "találmánya"-e... a legtöbb műsor licenszét erre szakosodott vásárokon veszik meg a csatornák, miért kellene kitalálniuk azt, amit egyszer valaki, valahol már kitalált?
Alapvetően nem rossz, de túl nagy a szerencsefaktor. Ha kisorsolnak az első napokban, szinte nulla esélyed van a nyerésre.
Nem a tudáson és a gyorsaságon múlik alapvetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!