Miért van az hogyha egész nap úgy érzem bármelyik percben eltudnám sírni magam de elfojtom, aztán mire lehetőségem lenne rá hogy jól kisirjam magam csak egy kicsit tudok?
Lehet, valamiben kiégtél, munka vagy magánéleti problémák vagy együtt a kettő.
Én legalábbis ekkor szoktam így érezni, mikor nagyon kimerült vagyok, ami nem alkalmi fáradtság, hanem tartósan fennálló. Erre még az is rátesz, ha nincs megfelelő alvás minőség, mennyiség. Voltam már munkahely miatt is kiégve, onnan nyolc év után eljöttem, mert nap végére ilyen sírhatnékom volt. Utána kipihentem magam, az új ingerek, változás jó hatással volt.
Egy kicsit ki kéne szakadnod a megszokott rutinból és pihenni, ill. olyan dolgokkal foglalkozni, amik örömet adnak, feltöltenek.
Tapasztalatból mondom, hogy a legrosszabb ilyent elnyomni. A sírást ki kell adni, rendesen meg kell élni ezeket az érzelmeket is, bármennyire nem tűnhet kellemesnek.
Egy kiadós sírás után kifejezetten meg tud könnyebbülni a lélek, és tényleg sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!