Kinek nagy csalódás az idei x faktor?
Én személy szerint úgy vagyok vele hogy mind átlagos énekesek, pont ahogy te mondtad, mert ugye az X faktor nem csak az énekversenyről szól, hanem arról hogy kibe van meg az a plusz amit a színpadon az énekléssel együtt tud meg adni. Tavaly Király L. Norbi volt a kedvencem igaz hogy a hangja nem volt egy szép, de mégis jó volt és az a show amit a színpadon művelt az vitt nálam mindent. Most jelenleg 2 csaj van a műsorba aki bejön mármint hang alapján meg az egyik fiú csapat is jól csinálja amit csinál (nevükre nem emlékszek) aztán ennyi.
A mentorok döntésével sem értek egyet néha mert nem a legjobb embereket vették be a bizniszbe, a Hajdú Ikrek bevinni az élő showba rossz döntés volt egyszerűen rosszul csinálták, oké hogy fiatalok, szépek, de nem a teljes erőbedobásukkal csinálták azt amit kellett volna, és nem csoda hogy kiestek.
Egyetértek mind a kettőtökkel. Nem azt mondom én se, hogy nem jó énekesek, csak túl átlagosak, és az x-től nem ezt várná az ember. Ha jobbra nem is mint a tavalyi, de legalább ugyanolyan színvonalra számítottam.
Köszi a válaszokat.
Hát pl. annak csalódás, aki látott már valaha külföldi tehetségkutatót.
De annak nem csak az idei, hanem az összes eddigi.
Baricz Gergő jó volt a meghallgatásnál, és az első élő showban is, aztán "rászóltak", hogy ez nem az ő stílusa, azóta meg nem is hallottam jól énekelni...
Lil C a legutolsó adásban jó volt, de azt leszámítva benyávogta magát a versenybe, és a kis tinilányok meg szavaznak rá, mert dobja a szaltókat a színpadon, és vetkőzik. Szerintem az X faktor nem erről kellene hogy szóljon...
Én Bagosi Alexának szurkolok, mert elképesztő, amit képes produkálni. Nem az az előadó, aki eddig mindig tökéletesen alakított, és ezért vannak a mentorok, hogy kihozzák belőle, amit tud. Ő élő showban csak az utolsóban szerepelt jól, s bebizonyította nekem, hogy igenis lehet sz@rból várat építeni, mert az egy szörnyű dal, amiből kiindultak, de az a feldolgozás nem rossz, amit készítettek, és ez Alexa előadásában robbant, és ő az egyetlen, aki miatt ráveszem magam, hogy megnézem a műsort. Neki kisugárzása van. Bár elég vicces fejet szokott vágni, mikor megtudja, hogy továbbjutott. :D Attól még szeretjük.
Kocsis Tibor szinte mindig hozza a jó színvonalat, de a dalok közepén meg tudom unni, mert tudom, hogy ez is olyan jó, mint a többi, de nem üt szöget a fejembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!