Másnak is óriási csalódás Szandika?
Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvencem volt,mert megnevettetett, a kinézete ellenére nem volt az a tipikus hülye p.csa,de mostanra totálisan az lett,nyafog,semmi sem jó neki,egyszerűen nincs életkedve,és az,hogy átállt a "sötét oldalra",és azok ellen fordult,akik mindig megvédték,vagy felvidították,ha éppen rossz passzban volt elfogadhatatlan számomra. Nagyon nagyot csalódtam benne. Mostanra már úgy gondolom,jobb lett volna,ha kizárják,és kiteszik. :(2011. febr. 26. 11:03
2/15 A kérdező kommentje:
Ne alkalmatlankodj itt,ha nem értesz hozzá!
2011. febr. 26. 11:22
3/15 anonim válasza:
Nekem is csalódás. Tegnap volt a szülinapja és néztem online, és jöttek smsek és kb 3at kapott amibe csak az volt, hogy kedvence vagy szandika, de térj magadhoz és hasonlóak! Tehát reméljük változik az elkövetkezndőkben:)
4/15 anonim válasza:
Őőőőő. Szandika nem az a tipikus retardált? De. Ha ő okos, akkor kb. Ildikó lenne az egyetemi tanár a 18.századi világháborúval. Nekem ezért nem szimpatikus, egy ösztönlény, jól tudja, hogy kigolyózzák a társait sötétek, ezért védelmet akar.
5/15 anonim válasza:
De, nekem nagyon hiányzik a régi Szandi...:-(((
Ő volt az egyik kedvencem, de már most nem bánnám, hogyha kiesne.
6/15 A kérdező kommentje:
Nem is sejti,hogy ezzel a viselkedéssel a saját helyzetét lehetetleníti el...
2011. febr. 26. 12:17
8/15 anonim válasza:
Nem lajkolok semmit,nekem tetszik Szandi es ez az en velemenyem.
9/15 anonim válasza:
Basszut te tudtad nézni az online-t tegnap? Nekem végig azt írta nincs közvetítés -.-
Amúgy igen, Szandika nagyon nagy csalódás embereileg, mert nagyon rendes, őszinte csajnak gondoltam, de mégis csak ugyanolyan kétszínű, mint Anikó, aki ha az érdekei úgy kívánják hátbatámad mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!