Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan pasi kell nekem, akit óriási csalódás ért és emiatt nem nagyon kapkodott a lányok után? Hogyan szerezzem meg?
Sziasztok! 18/L vagyok és van egy édes 23 éves pasi, aki nagyon tetszik nekem. Közös a baráti körünk, így sokat vagyunk együtt. Sokat szemeztünk, de nagyon félénknek éreztem, ha véletlenül kettesben maradtunk feszült volt. Megkérdeztem a haverjait, hogy miért ilyen vagy nem tetszem neki, s azt mondták, hogy a volt barátnője eléggé kikészítette, az önbizalmát a padlóra küldte, s azóta nem mert más lánynál próbálkozni, mert azt mondta nem akar mégegy csalódást vagy megalázást. De nekem nagyon tetszik, nagyon aranyos, rendes, értelmes, csak nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt a dolgot.
Szerintetek nekem kell nyomulnom? Ha igen akkor hogyan tegyem, hogy siker legyen, s ne féljen attól, hogy becsapom? Itt konkrét példákat szeretnék, ha lehetne.
Előre is köszönöm!
Légy vele türelmes és apró jeleket mutass felé, mindig legyél felszabadult amikor vele vagy hogy lássa nem kell neki se feszültnek lennie, és nem kell elsietni semmit lehet csak sok sok beszélgetésre van szüksége hogy megnyíljon előtted:)
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!