Adri baba kérdése:
TWILIGHT ECLIPSE? Másnak is nagy csalódás lett a szinkron?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 08:58
1/7 anonim válasza:
Nekem az egész film egy nagy csalódás volt.
amúgy nem tudom, nem nézem meg szinkronosan, nem akarom még jobban összetörni a kialakított képem a történetről :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem az összes alkonyat film szar.
Az összeset csak a szinkron miatt néztem meg, mert azt szeretem hallani.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a szinkron nagyon nem sikerült. Moziba néztem még meg nyáron feliratosan, a film nem volt rossz. Azóta a kedvenc részeimet megnéztem párszor itthon angolul, de most a szinkronnal nagyon el lettek rontva. Valahogy Bella és Edward hangja nem olyan kifejező vagy nem is tudom... Mindig olyan egysíkú, nincsenek benne érzelmek, stb. nekem legalábbis ez jön le.
4/7 anonim válasza:
nekem par hang csere ami nem tetszett,pl. jacob bar o nem a kedvenc szereplom,de nem illik hozza az uj hang,lehet a sznkron szineszek nem tudtak most ugy a borukbe bujni..
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én ma néztem meg,elég fura:)
Az első részt szinkronnal láttam,a másodikat angolul,felirattal,az sokkal jobban tetszett.
Az Eclipse-től én is többet vártam,kicsit rétes,unalmas volt számomra:(
6/7 anonim válasza:
már van szinkronnal?hol lehet megnézni?
7/7 anonim válasza:
LETÖLTÉS:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!