Tegnap kérdeztem, hogy hol lehetne megvenni a Star Wars 1. részét. Most találtam a media marktban igaz az a 4-5-6 viszont szinkron nincs. Miért nincs?
Nos a van hogy nekem csak az 1. rész kell, szinkronosan. Akár hol kerestem vagy nincs, vagy pedig feliratosan van.
Neten is kerestem, de csak olyat találtam amiben áthallani az angol nyelvet... hihetetlen 11 éves film, és nincs szinkron hozzá? RTL klub is lejátszotta nem egyszer..
Most fog megjelenni BD-n... nade az nekem fölösleges, nincs lejátszóm. Kihalt már a mezei DVD ipar, vagy mi a fene? :\
nincs kereskedelmi forgalomban sajnos. a kiadó már sokszor ígérte, hogy újra kiadják, de ez már évek óta húzódik.....
csak várni lehet :D
amúgy abban a kollekcióban, amit láttál, azt hiszem, hogy az egyik rész szinkronos...bár ennek így nem sok értelme van :D
remélem tudtam segíteni :D
egy kereskedő :P
Azért nincs, mert hivatalos DVD-n az 1-2, 4-5-6 filmekre nem került magyar szinkron, így nem is fogod tudni megvenni őket. Csak a 3-on, azaz a Sith-eken van magyar szinkron, a többin nincs. Így lett kiadva, így jelent meg.
Javaslat: letöltöd valahonnan magyar szinkronnal, megeszed szinkronos VHS-en (még kiadták), vagy beruházol egy HD-s házimozirendszerre és megveszed blu-ray-en, azon lesz magyar szinkron.
Más lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!