Csak én utálok híradót nézni?
Egyszerűen rühellem a híradót, mert semmi jót nem tudnak közölni.
Mindíg ez megy :
megölték....meghalt...ennyi sérült....itt/ott volt ilyen-olyan baleset amibe meghalt X ember....megkéselték....megerőszakolták....öngyilkos lett....gondatlanságból életveszélyben van.....gondatlanságból meghalt...stb stb stb.
Szóval nem értem. Én ilyen hírekre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, mindenkinek (gondolom) megvan a maga problémája és akkor ilyenekkel traktálják még az embert hogy iígy meg úgy haltak meg mások.
Oké hogy néha van 1-1 átlagos hír (pl politikáról) vagy RITKÁN ugyan de előfordul jó hír is. Azonban az esetek 95%-ában ez megy amit fentebb leírtam.
Csak én nem szeretek híradót nézni ezek miatt?
Vagy másnak mi a véleménye?
(mert szerintem egyáltalán nem érdekes, inkább elszomorító hír hogy ennyi ember halt meg itt X miatt stb....)
Jogos végül is.
Mert most pl hogy Oláh Ibolya egy nővel él együtt őszintén szólva szerintem senkit nem érdekel.
Ez kb olyan szintű hír minthogy "Indiában felborult egy busz"
"Hát már bocs, de én nem örülök annak hogy híradó néven lévő gyászjelentést lehet nézni a TV-be."
Huh, de nem érted még a dolgokat... Mindegy, akkor ne nézz híradót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!