Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Néztétek a hiradót a tv2-n az...

Néztétek a hiradót a tv2-n az előbb?

Figyelt kérdés
Nem értem a mai jogokat és hogy mi bűncselekmény és mi nem... Hogy van most ez? Aki elüt 6embert amiből 3 meghal és 3 súlyosan megsebesül a gondatlan vezetés miatt azt szabadon engedik(még védték is) gondolok itt arra hogy bemondják milyen jó sofőr,milyen sokat vezet,biztos túldolgoztatták lassan ütötte halálra a 3 embert... Meg ilyen fasságokat mondanak xD aki meg rátart egy "pisztolynak látszó tárgyat" a mentősökre mer nem akar diliházba menni azt 5 év börtönbüntetéssel fenyegetik meg ráhívnak egy utcányi kommandóst??? Hol itt az igazság????
2011. márc. 2. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez Magyarország.

Én is furcsállom, hogy ilyen megtörténhet. Egyszerűen okádék komolyan. Megsérül 6 ember és nem kap érte semmit.

2011. márc. 2. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt igazság?Sehol...

Mi az hogy lassan ütötte el?

Ez olyan mint(bocs a hasonlatért)Lassan szaladni.

2011. márc. 2. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:
lassan gázolta halálra xD kb ezt mondta a média... és védik ezt az embert... nem hiszem el... Felháborító
2011. márc. 2. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Lassan halálra gázolni valakit kimeríti a "különös kegyetlenséggel" fogalmát.
2011. márc. 2. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
nyilván meg fogják büntetni keményen. de azért ne vegyük le a fejét, szerencse, hogy nem vagyunk a helyében. ha tarkónlövés lenne a helyszínen ilyen esetekben akkor is előfordulna ilyen baleset. ezzel nem lehet mit tenni.
2011. márc. 2. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
amúgy nem néztem a híradót
2011. márc. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!