Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néztétek a híradót? A gyes-ről...

Néztétek a híradót? A gyes-ről, gyed-ről volt szó!

Figyelt kérdés
Tehát aki idén szül arra nem vonatkozik az új gyed-törvény!Ez remek,mi most vagyunk a baba-projekt közepén:(
2009. ápr. 21. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is idegesítem magam rajta. Én mindenképpen akarok kistesót! Én is számolgattam, hogy ha most sikerülne, akkor januárban születne. És még nem is biztos, hogy sikerül.

Amúgy meg mire a mi tervezett gyerekünk 1 éves lesz, lehet megint variálnak valamit. Remélem javunkra.

2009. ápr. 21. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont lemaradtam róla, mit mondtak pontosan?

[link]

Én csak ezt találtam ma, de ebben azért közel sem arról van szó!

Amúgy meg amíg nem fogadják el, addig nincs miről beszélni. Még nincs olyan, hogy új gyed törvény! Maximum javaslat van, de az közel sem ugyanaz!

Mi is most vagyunk amúgy a babásodáson, szóval Nekünk sem mindegy, hogy mennyit és milyen feltételekkel maradhatok itthon.

2009. ápr. 21. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak ennyit mondtak amit a kérdésnél írtam!Hihetetlenek!Persze nekünk is lesz még egy baba így is,úgy is!Viszont jelenleg nincs munkám és belátható időn belül nem is remélek semmit!
2009. ápr. 21. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Annyi, hogy az otthon tölthető időt 3 évről 2 évre csökkentik, 1 év gyed és 1 év gyes.

Szerintem , ha csak ennyit változtatnak, akkor még örülhetünk is.

MEg kell érteni, hogy valamit tenni kell, és ezt csak "rajtunk" tudják lehúzni...

(persze nem vagyok pártján a mai politikának, de nem tudunk mit tenni ellene, ebben élünk. Én csak bízom benne, hogy a lányomnak jobb lesz. Amúgy mi is várjuk a kistesót, de még nem jön...)

2009. ápr. 21. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Erről van szó már vagy 1 hónapja, ti nem néztek tv-t???? És nem aki most szül még idén, hanem

AKI 2009 JÚLIUS 1.-IG TEHERBE ESIK

arra még a régi törvény fog érvényesülni!!

2009. ápr. 22. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez biztos? Amit az utolsó írt? Szerintem még semmi sem biztos, úgyértem, hogy mikortól vezetik be. Mert hogy bevezetik az tuti.
2009. ápr. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!