Néztétek a naplóba? Mi van a Dél-Koreai árvaházban! Szegény babák a földön aludtak, a másik baba meg ott haldokolt és nem csináltak semmit!
Hű, én is pont azt néztem. Teljesen le vagyok döbbenve. Bár érthető, nem nagyon lehetett mást várni. Ráadásul szerintem ők nem tudják, hogy ez borzasztó.. Legalábbis remélhetőleg.Akkor talán nem szenvednek annyira.
Szegény kisgyerekek az árvaházban...
A szegény babák a földön aludtak ott és ázsiában teljesen természetes,ettől nem kell elhülni, mert bár van kiságyuk,azért a tatamihoz szoktatják már őket a kezdetektől.Ez nagyon jó egyébként nekik, alattuk is ugyanúgy volt amolyan paplanszerűség ami védte őket valamennyire.
A kisbaba aki meghalt...na azt én is megkönnyeztem.Őszintén szólva legszívesebben én is hazahoznám az összeset, ha lehetne örökbefogadni innen is nagyon jó lenne (és mégjobb ha a Jolie féle emberek onnan is örökbe fogadnának), én tizesével hoznám őket.Embertelenek azok a körülmények, de amúgy nálunk is ez volt jó 60-70 éve tehát nem csodálkozhatunk sajnos, de tényleg durva ami ott megy és nem csak a gyerekeket sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!