Csak én utálok híradót nézni?
Egyszerűen rühellem a híradót, mert semmi jót nem tudnak közölni.
Mindíg ez megy :
megölték....meghalt...ennyi sérült....itt/ott volt ilyen-olyan baleset amibe meghalt X ember....megkéselték....megerőszakolták....öngyilkos lett....gondatlanságból életveszélyben van.....gondatlanságból meghalt...stb stb stb.
Szóval nem értem. Én ilyen hírekre egyáltalán nem vagyok kíváncsi, mindenkinek (gondolom) megvan a maga problémája és akkor ilyenekkel traktálják még az embert hogy iígy meg úgy haltak meg mások.
Oké hogy néha van 1-1 átlagos hír (pl politikáról) vagy RITKÁN ugyan de előfordul jó hír is. Azonban az esetek 95%-ában ez megy amit fentebb leírtam.
Csak én nem szeretek híradót nézni ezek miatt?
Vagy másnak mi a véleménye?
(mert szerintem egyáltalán nem érdekes, inkább elszomorító hír hogy ennyi ember halt meg itt X miatt stb....)
Igen, mert nagy része azoknak akik nem szeretik a híradót azok nem nézik :D
Komolyra fordítva a szót, fontos tisztában lennünk azzal, hogy mi van körülöttünk. Persze az rossz, amikor valaki eltúlozza a látottakat és ezért már nem engedi ki a gyerekét a házból, azonban nem lehet a fejet a homokba dugni. Viszont nem szükséges napi 1 óra gyilkosságsorozatról szóló híradót nézni, ezzel én is egyetértek.
Vannak azonban olyan csatornák ( legalábbis ahol én lakom ), amelyeken nemcsak gyilkosságokról, rablásokról meg effélékről szól az egész, hanem 80%- ban a politikai helyzetet érinti, a gazdaságot, stb.
Ezek már lényeges dolgok amikkel nem árt napirenden lenni.
Én nem nézem. Megkérdezem párom mi volt e benne érdekes ennyi.
Olyanokat hallani h rosszul vagyok tőle. Halálesetek, megerőszakolt gyerekek, szétvert emberek. Nem bírom már.
Épp ez az. A nagymamám szavaival élve (ő sem nézi) : "Nem vagyok kíváncsi fél órás gyászjelentésre"
És szó mi szó, igaza van. De az ismerőseimnek is hasonló a véleménye.=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!