Ma este néztem a híradót az RTL Klubon és jól láttam, hogy Erős Antónia jobb melle lentebb van mint a bal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:59
2/6 A kérdező kommentje:
miért, te miért nézed a híradót?
2010. dec. 2. 21:48
3/6 anonim válasza:
Még ha nem is figyelné..
Nem láttam az adást, de én lány létemre szintén észreveszek ilyesmit, akkor is ha nem azt figyelem. Vannak dolgok, amit szemet szúrnak az embernek. (Kivéve, ha nem volt túl feltűnő, csak a kérdező nézegette túl alaposan :) )
4/6 A kérdező kommentje:
én próbálok komolyodni, tájékozódni, de ha a hírek nem kötnek le mit csináljak? mondjuk gépeztem közben, de csak-csak odafigyelgetek.
köszönöm a megértést, egyszer összejöhetnénk egy mellnézegetős délutánra, majd én viszek tükröt. ;)
de komolyan.
2010. dec. 3. 00:07
5/6 anonim válasza:
Mikor abba a szürke ruhában volt? én is figyeltem de én inkább úgy vettem ki, hogy az 1ik kisebb, mint a 2ik.
Szerintem csak a ruha tette :D:D:D
6/6 anonim válasza:
Nem tom de szívesen megvizsgálnám manuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!