Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy beszéljem meg anyáékkal...

Hogy beszéljem meg anyáékkal hogy x faktorba akarok menni?

Figyelt kérdés
2008-ban már voltam megasztárba ott a legjobb 500-ba bejutottam.12 voltam.Akkor annyira összetörtem nagyon rossz érzés volt.Azóta nagyon sokat énekeltem nagyon sokat változott a hangom és nagyon szeretnék indulni.De anya azt mondja félt.Főleg most hogy láttuk a tvbe hogy hogy összetörtek az emberek.De én tudom hogy képes vagyok és kibírnám.Ez minden álmom.Anyu azt mondta hogy ő nem megy ebbe bele de én megőrülök ha nem mehetek.Légyszi olyan válaszokat ne írjatok hogy szerintem se menj mert egy szenny műsor mert az szarul esne.Hogy beszéljem meg anyával hogy kibírnám és hogy erős vagyok?
2011. okt. 15. 10:50
1 2 3
 21/28 Hailey13 ***** válasza:

öö

erről már lecsúsztál

de jövőre még lesz elég időd puhítani anyádat:D addig is tanulj rendesen, és foglalkozz a hangoddal. hajrá

2011. okt. 15. 11:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát de már vége a jelentkezésnek, mégis mit akarsz? Max jövő ősszel, addig felesleges ezen agyalnod.
2011. okt. 15. 11:53
 23/28 anonim ***** válasza:
Jövő őszig képezd magad....aztán pedig HAJRÁ és sok sikert :)))))
2011. okt. 15. 11:59
 24/28 A kérdező kommentje:
milyen őszig???:D Januérba már jelentkezni kell mert márciusba már mennek városokba.:) Aztán azt a videó anyagok felküldik pestre ott kiválasztanak mondjuk ezret és azok mennek fel a zsűri elé:) Ez így megy:)
2011. okt. 15. 12:02
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem jelentkezz!És majd megmondod anyudnak,hogy kísérjen el téged a meghallgatásra!
2011. okt. 15. 12:22
 26/28 anonim ***** válasza:
11:20- JÓ is, hogy nem hallottad és láttad Tóth Lüszi klipjét. Borzalmas lett... Annáé viszont nem rossz.
2011. okt. 15. 15:23
 27/28 anonim ***** válasza:

szia!! 11:06 vagyok megint :)

Szal... jah, végül is megértelek, a te álláspontodat is abszolút. Ebben az esetben szurkolok nagyon, csak vigyázz magadra, de tényleg szorítok, hátha egyszer bent leszel. :)

2011. okt. 15. 23:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Dehogy ezret, hát tök gáz emberek is voltak a zsűri előtt, belőlük csináltak később poént, őket tuti nem válogatták ki előbb sehol.
2011. okt. 16. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!