Hogy beszéljem meg anyáékkal hogy x faktorba akarok menni?
Ez a te dolgod, mi nem beszélhetjük meg helyetted.
De, hogy segítsek is: Ígérd meg neki, hogy cserébe( ha jól, ha nem sikerül) jobban fogsz tanulni, javítasz jegyeiden.
Lehet, hogy nagyon ügyes vagy, meg tehetséges, de már a kérdés kiírásánál lejön, hogy nagyon nehezen viseled a kritikát. Ez így alapjáraton nem baj, meg a legtöbb ember ilyen szerintem, csak azt akarom ezzel mondani, h szerintem anyud nem azért nem enged, mert szerinte nem vagy elég ügyes technikailag, hanem mert nem akarja, hogy még nagyobbat csalódj. Amúgy tök ügyes vagy, h bekerültél az 500-ba, de ha már annál a kiesésnél így összetörtél, ne hidd, hogy néhány év alatt ez annyira megváltozott.
Amellett, hogy én néha kiakadok milyen gyengék kerülnek be ezekbe a műsorokba, mindig ott van bennem , hogy viszont ők hatalmas nyomás alatt vannak, amit még megtermett felnőtt emberek is nagyon nehezen kezelnek. Tudom, hogy nem ilyen választ vártál, és nem mintha az igazi tehetség felfedezésének útjába szeretnék állni, de elképzelhető, hogy anyukádnak igaza van, és most nem, de talán később, mikor idősebb leszel érdemes megpróbálni a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!