Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy beszéljem meg anyáékkal...

Hogy beszéljem meg anyáékkal hogy x faktorba akarok menni?

Figyelt kérdés
2008-ban már voltam megasztárba ott a legjobb 500-ba bejutottam.12 voltam.Akkor annyira összetörtem nagyon rossz érzés volt.Azóta nagyon sokat énekeltem nagyon sokat változott a hangom és nagyon szeretnék indulni.De anya azt mondja félt.Főleg most hogy láttuk a tvbe hogy hogy összetörtek az emberek.De én tudom hogy képes vagyok és kibírnám.Ez minden álmom.Anyu azt mondta hogy ő nem megy ebbe bele de én megőrülök ha nem mehetek.Légyszi olyan válaszokat ne írjatok hogy szerintem se menj mert egy szenny műsor mert az szarul esne.Hogy beszéljem meg anyával hogy kibírnám és hogy erős vagyok?
2011. okt. 15. 10:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%

Ez a te dolgod, mi nem beszélhetjük meg helyetted.

De, hogy segítsek is: Ígérd meg neki, hogy cserébe( ha jól, ha nem sikerül) jobban fogsz tanulni, javítasz jegyeiden.

2011. okt. 15. 10:53
 2/28 anonim válasza:
53%
sehogy. jelentkezel nélküle.ha bekerültél, majd szólj neki
2011. okt. 15. 10:53
 3/28 A kérdező kommentje:
De jók a jegyeim.Tavaly is már akartam akkor azt mondta ha idén jobban tanulok mehetek.Most szín ötös vagyok!:) Nagyon akarom.De még így is filózik..
2011. okt. 15. 10:55
 4/28 anonim ***** válasza:
65%
Akkor jelentkezz, majd utána szólj neki. Egyébként meg hogy bírnád már ki, ha most szarul esik, hogy esetlegesen leszennyezzük? Pedig ez semmi ahhoz képest, amit ott kapnak a versenyzők.
2011. okt. 15. 10:57
 5/28 A kérdező kommentje:
Na erről beszéltem...Ennek semmi köze nincs hozzá.Igen rosszul esik,de másnak is szarul esne ha az álmaira azt mondanák hogy szenny ::))
2011. okt. 15. 10:59
 6/28 A kérdező kommentje:
azt nem merem megcsinálni mert akkor amíg kiskorú vagyok biztos nem mehetek sehova,mert nem bízik majd meg bennem...meg szerintem az bunkóság lenne.
2011. okt. 15. 11:00
 7/28 anonim válasza:
100%
Nézzed a műsort,aztán jövőre jelentkezel és kész.
2011. okt. 15. 11:02
 8/28 anonim válasza:
100%
Hajrá, jelentkezz!!!
2011. okt. 15. 11:03
 9/28 anonim ***** válasza:
55%

Lehet, hogy nagyon ügyes vagy, meg tehetséges, de már a kérdés kiírásánál lejön, hogy nagyon nehezen viseled a kritikát. Ez így alapjáraton nem baj, meg a legtöbb ember ilyen szerintem, csak azt akarom ezzel mondani, h szerintem anyud nem azért nem enged, mert szerinte nem vagy elég ügyes technikailag, hanem mert nem akarja, hogy még nagyobbat csalódj. Amúgy tök ügyes vagy, h bekerültél az 500-ba, de ha már annál a kiesésnél így összetörtél, ne hidd, hogy néhány év alatt ez annyira megváltozott.

Amellett, hogy én néha kiakadok milyen gyengék kerülnek be ezekbe a műsorokba, mindig ott van bennem , hogy viszont ők hatalmas nyomás alatt vannak, amit még megtermett felnőtt emberek is nagyon nehezen kezelnek. Tudom, hogy nem ilyen választ vártál, és nem mintha az igazi tehetség felfedezésének útjába szeretnék állni, de elképzelhető, hogy anyukádnak igaza van, és most nem, de talán később, mikor idősebb leszel érdemes megpróbálni a versenyt.

2011. okt. 15. 11:06
 10/28 A kérdező kommentje:
de hogy győzzem meg én erre vagyok kíváncsi!! Mit mondjak neki?? Ezért írtam ki a kérdést.Hogy tálaljam??
2011. okt. 15. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!