Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy beszéljem rá a szüleimet,...

Hogy beszéljem rá a szüleimet, hogy elengedjednek? . Lent!

Figyelt kérdés
17 éves csaj vagyok, eddig mindenhová elengedtek a szuleim vagyis ami úgy kb.25-km belul volt buli, most picit messzebb szeretnénk menni Ladies night-ra bulizni és nem engednek :( hogy tudnám oket rászedni? bennem pedig meg lehet bízni, csak mindig azt mondják hogy sok az ittas az utakon, de azért van jópár kivétel is szerintem, és a baj bárhol megtalálhat, nem muszáj messzire menni....tippek?
2011. okt. 15. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk! Tényleg rászedni szeretnéd a szüleidet, vagy inkább rávenni? Te fogsz vezetni? Vagy valaki más? Közösségi közlekedéssel mész?

Próbáld meggyőzni őket, hogy mennyire biztonságos az egész. Már ha az.

2011. okt. 15. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Autóval mennénk tobben, és nem én vezetek csak 17 vagyok, hanem egy haver, de semmi rossz nincs benne, sztem bennem lehet bízni! :(
2011. okt. 15. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!