Hogy beszéljem meg anyáékkal hogy x faktorba akarok menni?
Nem kell feltétlenül mindig erősnek lenni, ezt kéne megértetni vele.
Neked ez az álmod, meg akarod próbálni. Nem akarsz úgy élni, hogy egy szürke munkahelyen gürcölsz napi 10 órát, és közben az jár a fejedben, hogy mi lett volna, ha megpróbálod.
Most megpróbálod, és akkor tudjátok, mi történt és hogyan, nem fogsz ezen rágódni.
Az ott szereplőknek is ez egy nagy álmuk, rengeteg bennük a feszültség, ami egyszerűen némi sírás formájában tör ki, ha nemet mondanak, meg néha akkor is, ha igent.
A feszkót ki kell engedni, nem kell lenyelni, jobb ha kimutatják az érzelmeiket.
Később, ha 40 éves leszel, te se fogsz lépten-nyomon pityeregni, mert megtanulod elfojtani, és elleplezni az érzéseidet, még a legnagyobb lelki viharok is láthatatlanok maradhatnak. De nem biztos, hogy az jobb, mint amikor valakivel közlik, hogy kiesik, és bőg egy negyed órát.
Azt próbáld neki kihangsúlyozni, hogy nem akarod úgy élni az életed, hogy még nagymamaként is időről időre eszedbe jut, mi lehetett volna belőled, ha megpróbálhatod.
Ha nem vagy odavaló, akkor meg szemrebbenés nélkül kipaterolnak, ebben is biztosak lehettek. Na de mi van, ha igen????
szerintem menj el ,anyudnak meg ne szólj
nem az ő álma,hanem a tiéd :)
veszteni valód úgysincsen
szurkolok :D
13l
hány éves vagy?
mert sztem ha ilyen 12-13,akkor felesleges jelentkezned,hiszen csak a szüleidnek fogsz ezzel problémákat okozni
én úgy vok vele,h az ember olyan dolgokba vágjon bele,amit egyedül tud megcsinálni egészen a végéig.
am nem is értem,h miért engednek 16 év alatt jelenkezni az ilyen műsorokba?
lásd Patai Anna,Tóth Lüszi csak azért voltak benn idági,mert szegény kislány...
aztán azóta én speciel Patai Annától láttam 2 számot,az egyik amit Dobrádyval énekel,amásik emg a sajátja
de Tóth Lüszitől semmit...
hát ennyit erről
csináld a korodnak megfelelő feladatokat
a show-val meg még ráérsz később foglalkozni...
Csak hogy tiszában legyenek egyesek a dolgokkal: egyrészt kiskorú/fiatalkorú nem vehet részt ilyenen szülöi beleeegyezés nélkül (jogilag nem lehetséges), másrészt ennek elég komoly költségei is vannak, és ha a szülö nem fizeti, akkor hiába is jelentkezett az illetö (még ha már nagykorú is, de a szülök tartják el).
A kérdezönek meg: az ilyen müsorokban a legföbb baj, hogy nem a tehetség számit, hanem a protekció, meg hoyg mennyi üzletet látnak az illetöben. Hiába vagy akármilyen szép, tudsz gyönyörüen énekelni, ha nem lehet körülötted botrányokat keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!