Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy beszéljem meg anyáékkal...

Hogy beszéljem meg anyáékkal hogy x faktorba akarok menni?

Figyelt kérdés
2008-ban már voltam megasztárba ott a legjobb 500-ba bejutottam.12 voltam.Akkor annyira összetörtem nagyon rossz érzés volt.Azóta nagyon sokat énekeltem nagyon sokat változott a hangom és nagyon szeretnék indulni.De anya azt mondja félt.Főleg most hogy láttuk a tvbe hogy hogy összetörtek az emberek.De én tudom hogy képes vagyok és kibírnám.Ez minden álmom.Anyu azt mondta hogy ő nem megy ebbe bele de én megőrülök ha nem mehetek.Légyszi olyan válaszokat ne írjatok hogy szerintem se menj mert egy szenny műsor mert az szarul esne.Hogy beszéljem meg anyával hogy kibírnám és hogy erős vagyok?
2011. okt. 15. 10:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem kell feltétlenül mindig erősnek lenni, ezt kéne megértetni vele.

Neked ez az álmod, meg akarod próbálni. Nem akarsz úgy élni, hogy egy szürke munkahelyen gürcölsz napi 10 órát, és közben az jár a fejedben, hogy mi lett volna, ha megpróbálod.

Most megpróbálod, és akkor tudjátok, mi történt és hogyan, nem fogsz ezen rágódni.

Az ott szereplőknek is ez egy nagy álmuk, rengeteg bennük a feszültség, ami egyszerűen némi sírás formájában tör ki, ha nemet mondanak, meg néha akkor is, ha igent.

A feszkót ki kell engedni, nem kell lenyelni, jobb ha kimutatják az érzelmeiket.

Később, ha 40 éves leszel, te se fogsz lépten-nyomon pityeregni, mert megtanulod elfojtani, és elleplezni az érzéseidet, még a legnagyobb lelki viharok is láthatatlanok maradhatnak. De nem biztos, hogy az jobb, mint amikor valakivel közlik, hogy kiesik, és bőg egy negyed órát.

Azt próbáld neki kihangsúlyozni, hogy nem akarod úgy élni az életed, hogy még nagymamaként is időről időre eszedbe jut, mi lehetett volna belőled, ha megpróbálhatod.

Ha nem vagy odavaló, akkor meg szemrebbenés nélkül kipaterolnak, ebben is biztosak lehettek. Na de mi van, ha igen????

2011. okt. 15. 11:12
 12/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti köszi tök igazad van.De tudod milyen rossz érzés ha nem csinálhatod azt amit szeretnél.Főleg mikor ott lenne a lehetőség.Most is annyira fáj a szívem amikor nézem az x faktort.Hogyha idén mentem volna lehet hogy most én is ott lennék....
2011. okt. 15. 11:13
 13/28 A kérdező kommentje:
11:06 NAK MENT
2011. okt. 15. 11:14
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát igazán megérne. Én azt mondom hogy mindenféleképpen próbáld meg veszíteni valód nincsen, most a műsorba csomóan azért omlottak össze főleg így a végefelé mert mindannyian beleélték magukat hogy ők jaj de jók voltak és továbbjutottak stb.. Csak az X faktorba nem az a fő lényeg hogy ki hogyan énekeel hanem az is hogy a színpadon az éneklés mellett milyen showt tud alkotni pl hogyan táncol hogyan adja át a zenét a közönségnek és így tovább sokan emiatt véreztek el. Az éneklés ide az még kevés sajnos. Ha meg is próbálod erre nagyon figyelj oda hogy ne csak énekelj hanem táncolj is és legyél vidám a színpadon ha olyan dalt adsz elő.
2011. okt. 15. 11:18
 15/28 anonim ***** válasza:
Mond h ez az álmod meg szeretnéd probálni és inkább törj össze minthogy az maradjon meg benned hogy megprobálhattam volna összejöhetett volna de meg se probáltam. azt h lehordanak azt ki lehet birni kihevered pár nap vagy hét alatt de azt h egész életedben ott lebegjen a 'ha' a mi lehettem volna 'ha' megprobálom szerintem sokkal roszabb
2011. okt. 15. 11:20
 16/28 anonim ***** válasza:

szerintem menj el ,anyudnak meg ne szólj

nem az ő álma,hanem a tiéd :)

veszteni valód úgysincsen

szurkolok :D

13l

2011. okt. 15. 11:20
 17/28 anonim válasza:

hány éves vagy?

mert sztem ha ilyen 12-13,akkor felesleges jelentkezned,hiszen csak a szüleidnek fogsz ezzel problémákat okozni

én úgy vok vele,h az ember olyan dolgokba vágjon bele,amit egyedül tud megcsinálni egészen a végéig.

am nem is értem,h miért engednek 16 év alatt jelenkezni az ilyen műsorokba?

lásd Patai Anna,Tóth Lüszi csak azért voltak benn idági,mert szegény kislány...

aztán azóta én speciel Patai Annától láttam 2 számot,az egyik amit Dobrádyval énekel,amásik emg a sajátja

de Tóth Lüszitől semmit...

hát ennyit erről

csináld a korodnak megfelelő feladatokat

a show-val meg még ráérsz később foglalkozni...

2011. okt. 15. 11:26
 18/28 anonim ***** válasza:

Csak hogy tiszában legyenek egyesek a dolgokkal: egyrészt kiskorú/fiatalkorú nem vehet részt ilyenen szülöi beleeegyezés nélkül (jogilag nem lehetséges), másrészt ennek elég komoly költségei is vannak, és ha a szülö nem fizeti, akkor hiába is jelentkezett az illetö (még ha már nagykorú is, de a szülök tartják el).

A kérdezönek meg: az ilyen müsorokban a legföbb baj, hogy nem a tehetség számit, hanem a protekció, meg hoyg mennyi üzletet látnak az illetöben. Hiába vagy akármilyen szép, tudsz gyönyörüen énekelni, ha nem lehet körülötted botrányokat keverni.

2011. okt. 15. 11:29
 19/28 A kérdező kommentje:
16 a korhatár és 16 vagyok.:) Anyáék állnák az Útiköltsget meg mindent.Sőt ha kell nyáron vállalok nyári munkát is...
2011. okt. 15. 11:30
 20/28 A kérdező kommentje:
kováts vera mégis tovább jutott.Nem nincs igazad szerintem ehhez kell egy megnyerő személyiség,egy jó hangi alapanyag.Ezt maga geszti mondta az egyik interjúba.
2011. okt. 15. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!