Mit gonoltok VV5 Csabáról?
Szerintem elég fura, vagy csak nem oldódott még fel eddig.
Várom a véleményeket:)
14:36os..akkor jó pihenést a hétre..nekem még holnap suli van, de aztán végre hétvége és lehet kicsit szuszanni:)
Utsónak meg köszi a választ:)
Én is néztem őket tegnap,3 után feküdtem le!
Amúgy szerintem a Vera az igen is okos csaj,csak tegnap már 1liter whisky benne volt(a Fecó mondta,gondolom hallotáttok)
Fecót viszont annyíra bírom,olyan jó ember,komolyan,szeretem az online adást,így sokkal jobban meglehet ismerni a szereplőket!Míg az rtl azt ad le amit akar addig itt mindent látsz,hallasz!Gondolom amikor kikapcsolnak akkor vagy az megy az élő adásba,vagy pedig akkor trágárkodnak,vagy mondanak olyasmit amit a nézőnek nem kell hallani..szerintem..
De tegnap jókat röhögtem rajtuk,kezd alakulni a csapat!:)
Dya viszont egy nagyon idegesítő csaj,de komolyan...látáttok?Lemosta a boros muslincát:) Hát szakadtam....de látom ők sem vetik meg az alakoholt:)
Aztamindenit..1 liter whiskeyt megivott?Jól bírja akkor a piát. Ezt nem hallottam, mikor mondták. Nekem már egy pohár is a fejembe száll:)
Amúgy a Fecó nekem is rendes embernek tűnik.
A Veronika meg csak megjátsza szerintem úgymond a hülyét, direkt affektál összevissza. Tegnap is volt egy két olyan kérdése, hogy csak néztem, hogy ilyet is tud? Szóval mondasz valamit vele kapcsolatban:)
Ezt én is így gondolom, hogy így lehet őket igazából megismerni, ha online nézzük.
Az összefoglalóba lehet direkt úgy vágnak össze emberekről dolgokat, hogy az jöjjön le egy illetőről, amit az rtl kitalál:pl vki lusta..és akkor betesznek olyan jeleneteket amikor fekszik, közbe meg lehet lefeküdt a nap folyamán szusszani 10 percet, de előtte meg kitakarított mindenhol..
Engem Dya annyira nem idegesít, észre se veszem, hogy ott van:)Nem sokat beszél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!