Mi a véleményetek Vastag Csabáról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 16:49
1/24 anonim válasza:
Imádom a hangját és eszméletlenül jó pasi.... Annyira sexy hogy totál kész vagyok ha látom :D
2/24 anonim válasza:
Elsőnek a véleményén vagyok én is, plusz a popdaráló óta "szerelmes" vagyok belé.:)
3/24 anonim válasza:
Jó hangja van.. A szeme nem tetszik amúgy semmi különös gondolkodásom nincs róla..
4/24 anonim válasza:
tény hogy jóképű és tehetséges de nekem nem az esetem. a személyisége meg nem valami szimpatikus.
5/24 anonim válasza:
Nagyképű,tehetségtelen,unszimpatikus,hánynom kell tőle ha meglátom.:) Ennyi elég?
18/L
6/24 anonim válasza:
nekem semleges,bár tényleg kicsit erőltetett...
(az öccsének kellemesebb a hangja, a tinilányok meg fognak érte őrülni,ha lesz koncertje
most a közös dalban is nagyon jó volt)
7/24 anonim válasza:
Hogy nem vékony!
Azt se tom, hogy ki az!Vagy asszem tom, de nem érdekel!
8/24 A kérdező kommentje:
hát sztem az öccsének rosszabb a hangja,am meg minek írsz ha nem is ismered???
2010. nov. 2. 09:31
9/24 anonim válasza:
Neked csak a jó vélemény vélemény????
Nem kell mindenkinek szeretni,legalább kevesebb a konkurencia:)
10/24 anonim válasza:
"hát sztem az öccsének rosszabb a hangja,am meg minek írsz ha nem is ismered???"
Itt aki írt mindenki ismerte,csak neked nem tetszik az ha valakinek nem tetszik..
Amúgy meg akire az utolsó gondolt az szerintem a giorgio bár nem biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!