Mi a véleményetek Vastag Csabáról?
"Amúgy meg akire az utolsó gondolt az szerintem a giorgio bár nem biztos..."
sztem meg azért mondta mert VASTAGnak hívják, ezért nem vékony :D
Imádom az imádkozó sáskám:P:PMély nézés a kamerába...áhh ettől meg elolvadok(L)(L)IMÁDOM.nagyon nagyon helyes, szimpatikus, iszonyatos jó a hangja,és a tesójánál sokkal jobban tetszik minden értelemben,bár kicsit megingatott a legutóbbi adásban Tamás amikor a Kölyköd voltam-ot énekelte.ez volt eddig az egyetlen dal,ami tetszett tőle(más hangban adta elő,és ezért tetszett.)
Bár hozzá kell tennem h nem szeretem az Eddát,főleg mióta volt az a botrány(mikor megdobálták paradicsommal,és erre meg elkezdett szitkozódni)
Nem,nem azért tartom nagyképűnek. Ő tényleg nagyképű,a semmire. Az más ha valaki magabiztos és tisztában van a képességeivel. Azt szeretem. De ő csak egy beképzelt nyomorult.
18/L
Ha valaki már kicsit is jobban néz ki, arra azt mondják beképzelt. Persze egyáltalá nem ismerik, csak a külsőt látják. ;) (Ők maguk nem a világszépei, nincs sikerük, valamilyen hiányuk van, és azzal próbálják magukat felvidítani, hogy másokat szapulnak. - Hm, ezt még ragozhatnám, de szerintem érthetően fogalmaztam..)
A kérdésre a válaszom: szerintem kellemes hangja van, és nem is egy "bányarém", de valami plusz hiányzik belőle. Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!