Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Vastag...

Mi a véleményetek Vastag Csabáról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 16:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

"Amúgy meg akire az utolsó gondolt az szerintem a giorgio bár nem biztos..."

sztem meg azért mondta mert VASTAGnak hívják, ezért nem vékony :D

2010. nov. 2. 11:34
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
jo pasi meg tehetséges meg midnen de eléggé beképzelt.
2010. nov. 3. 20:19
 13/24 anonim ***** válasza:
45%

Imádom az imádkozó sáskám:P:PMély nézés a kamerába...áhh ettől meg elolvadok(L)(L)IMÁDOM.nagyon nagyon helyes, szimpatikus, iszonyatos jó a hangja,és a tesójánál sokkal jobban tetszik minden értelemben,bár kicsit megingatott a legutóbbi adásban Tamás amikor a Kölyköd voltam-ot énekelte.ez volt eddig az egyetlen dal,ami tetszett tőle(más hangban adta elő,és ezért tetszett.)

Bár hozzá kell tennem h nem szeretem az Eddát,főleg mióta volt az a botrány(mikor megdobálták paradicsommal,és erre meg elkezdett szitkozódni)

2010. nov. 4. 20:37
 14/24 A kérdező kommentje:
(Y)
2010. nov. 5. 09:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Tomi a múltkori adásban túlságosan próbálta "majmolni" Csabit. És szerintem Csaba nem beképzelt, csak tisztában van azzal,hogy mennyire jó pasi, és megpróbál élni ezzel a lehetőséggel.És van önbizalma, akárcsak nekem.:)
2010. nov. 5. 17:47
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem,nem azért tartom nagyképűnek. Ő tényleg nagyképű,a semmire. Az más ha valaki magabiztos és tisztában van a képességeivel. Azt szeretem. De ő csak egy beképzelt nyomorult.

18/L

2010. nov. 5. 18:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát nem azért, de anya rám is szokta mondani egy csomószor, hogy beképzelt vagyok, de szerintem ez csak önbizalom, és nem beképzeltség.
2010. nov. 5. 18:27
 18/24 anonim válasza:

Ha valaki már kicsit is jobban néz ki, arra azt mondják beképzelt. Persze egyáltalá nem ismerik, csak a külsőt látják. ;) (Ők maguk nem a világszépei, nincs sikerük, valamilyen hiányuk van, és azzal próbálják magukat felvidítani, hogy másokat szapulnak. - Hm, ezt még ragozhatnám, de szerintem érthetően fogalmaztam..)

A kérdésre a válaszom: szerintem kellemes hangja van, és nem is egy "bányarém", de valami plusz hiányzik belőle. Nekem.

2010. nov. 6. 23:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Szimpatikusnak tűnik, jól néz ki, a hangját pedig nagyon szeretem. Viszont hanyagolhatná a magas hangokat, a mély sokkal jobban megy neki.
2010. nov. 8. 22:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Kedvelem, szimpi.
2010. nov. 10. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!