Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gonoltok VV5 Csabáról?

Mit gonoltok VV5 Csabáról?

Figyelt kérdés

Szerintem elég fura, vagy csak nem oldódott még fel eddig.

Várom a véleményeket:)

2011. szept. 28. 22:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Így is lehet mondani..xD Ennyi erővel indiai is lehetne.
2011. szept. 28. 23:23
 12/37 A kérdező kommentje:
Azt állítja magáról..de amúgy mért nem hiszi el róla senki, hogy az? Most ha hazudna ezzel kapcsolatban, úgyis lenne valami ismerős vagy barát aki 'leleplezi' valamelyik újságnak jópénzért, nem?
2011. szept. 28. 23:24
 13/37 anonim ***** válasza:
Még nagyon az elején járunk,még annak is eljöhet az ideje,hogy bármit felfednek akárkiről,az előző szériába is sok mindenkiről ki is derült elég sok minden.
2011. szept. 28. 23:27
 14/37 A kérdező kommentje:
91%os köszi a linket..nekem amúgy a Peti elég unszimpatikus, meg Melindát és Kingát se bírom túlságosan..utóbbi anniyra el van szállva magától, hogy 2 méterrel a föld fölött van kb..
2011. szept. 28. 23:27
 15/37 A kérdező kommentje:
Biztos lesznek még érdekes hírek ( már akinek érdekes:D)
2011. szept. 28. 23:28
 16/37 A kérdező kommentje:
Ennek a Csabának amúgy mi a teljes neve, nem tudjátok? Megakarom keresni facebookon, ha fent van..csak hogy ne térjünk el annyira a kérdéstől se:)
2011. szept. 28. 23:32
 17/37 anonim ***** válasza:
A legnormálisabb az összes közül, már látom, hogy nekem ő lesz a kedvencem.
2011. szept. 29. 10:30
 18/37 A kérdező kommentje:
Nekem is eddig Csaba (meg esetleg a Cristofel, de ne vessetek meg érte:D)
2011. szept. 29. 13:05
 19/37 anonim ***** válasza:
Éjszaka néztem online,már amennyit tudtam belőle nézni,mert néhány perc után kikapcsolják,és utána nagyon sokáig kell várni,míg megint visszakapcsolják pár percre...Akkor kapták pont a feladatot,igazmondó "szőnyegre"kellett ülniük,és a többiek kérdéseire őszintén válaszolniuk,a legtöbben Csabát tartják a leggyengébb játékosnak,mert hogy ő ment be legutoljára,és szerintük jövő héten ki is esik,ő lesz az egyik kieső.Másiknak szerintük a Dya.
2011. szept. 29. 13:11
 20/37 anonim ***** válasza:
Ja,egyébként Én is bírom a "kubait",nem azért írtam hogy cigó gyerek,mert hogy nem bírom.
2011. szept. 29. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!