Mit gonoltok VV5 Csabáról?
Figyelt kérdés
Szerintem elég fura, vagy csak nem oldódott még fel eddig.
Várom a véleményeket:)
2011. szept. 28. 22:42
1/37 anonim válasza:
Nekem pl.csakis és kizárólag ő a szimpatikus
ebben a szériában!Nekem nagyon erőltetett az egész....
2/37 A kérdező kommentje:
Én is bírom, csak lehetne kicsit lazább..bár ezek között nem csodálom, hogy nem az..Akikről azt hittem bírni fogják, de pont az ellenkezője.
2011. szept. 28. 22:45
3/37 anonim válasza:
Ő szerintem kicsit visszahúzódóbb figura,elégé csendes,viszont ezek a birkák között nem is csodálom,majd kiderül.....
4/37 A kérdező kommentje:
Kellene neki szerintem egy olyan ember, aki mellett kicsit kibontakozhatna..Mondjuk nehéz is nyilván így utolsónak bekerülni..De azért remélem ő nem fog elkezdeni rinyálni mint anno az Ildi..emlékeztek?Az mekkorra gáz volt már:D
2011. szept. 28. 22:50
5/37 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy csak irónikusan írtam, nyilván nem fog
2011. szept. 28. 22:51
6/37 anonim válasza:
Most online a kubaival járkál,lehet ők összespanolnak,az viszont neki nem lenne jó,mert a kubait nem igen szeretik.
7/37 A kérdező kommentje:
Ajj nekem ott állandóan azt írja ki, hogy mindjárt folytatják a közvetítést..Amúgy én bírom ezt a kubai srácot (nem jut eszembe a neve:D) ..kicsit emlékeztet volt barátomra:)
Mit nem csípnek amúgy rajta az emberek?
2011. szept. 28. 23:02
8/37 A kérdező kommentje:
Cristofel, megvan:)
2011. szept. 28. 23:02
9/37 anonim válasza:
Fórumokon olvasom hogy nem szimpatikus általánosságba véve az embereknek,és valahogy én sem csípem a búráját,de viszont ez nem azt jelenti hogy nem tartom jó embernek....
10/37 anonim válasza:
Milyen kubai??? Sima,mezei cigány gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!