Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gonoltok VV5 Csabáról?

Mit gonoltok VV5 Csabáról?

Figyelt kérdés

Szerintem elég fura, vagy csak nem oldódott még fel eddig.

Várom a véleményeket:)

2011. szept. 28. 22:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Még az a hatalmas önbizalom is jól áll neki,hogy ő milyen jó hapsi,mert magas,mert egzotikus,mert hogy milyen rafkós,szerinte ő bárkit megvezet,maga mellé állít,és hogy nem tudja miért nem nézik őt semmibe,mikor ő a legnagyobb ász.Éjjel szétröhögtem magam a szövegén,a többiek is majd meg szakadtak,mikor a kubai ült az igazmondó szőnyegen.Nem tudom mennyit adnak le belőle adásban.
2011. szept. 29. 13:17
 22/37 A kérdező kommentje:

Szerintem max. egy 10 percet fognak leadni belőle, én végignéztem tegnap online (nem bírtam aludni, mert nagyon fájt a torkom meg mindenem, de ez mellékes:D)

Nagyon sokáig tartott elkezdték éjfélkor és kb. 3 után fejezték be..

2011. szept. 29. 13:56
 23/37 anonim ***** válasza:
Te hogy nézed végig???? Én nem tudom soha,mert nézem egy darabig,és kikapcsolják.Pont mindig a legjobb résznél,majd szétver az ideg.
2011. szept. 29. 13:58
 24/37 A kérdező kommentje:

Ja és ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy kicsit ledöbbentem a Vera viselkedésén ebben a feladatban..Eleinte előadta a kis szendét, de mostmár egyre jobban kezd előjönni az igazi énje.

Ahogy beszélt..minden második szava trágár volt, szerintem azért a többi (lány) nem beszél így.

Mondjuk lehet azért is sérti a fülem, mert én nem szoktam káromkodni.

2011. szept. 29. 14:00
 25/37 A kérdező kommentje:

Nekem is van hogy kikapcsol 1-2 percre, elég idegesítő:S

Ne zárd be ilyenkor az oldalt, hagyd úgy és utána visszajön majd..én addig hallgattam egy kis zenét, aztán ha visszajött, azt kikapcsoltam és néztem tovább a VVt:)

2011. szept. 29. 14:02
 26/37 anonim ***** válasza:
Köszi,megpróbálom akkor majd így,ahogy írtad.Ilyenkor mérgemben összevissza kapcsolgatom,hátha visszajön.Pont a Veránál is elment,de ahogy a Veronikát osztotta,röpködtek a szájából a trágár szavak,Én is nagyon meglepődtem.Azt hittem piszkosul intelligens csaj,de most nagyot csalódtam.
2011. szept. 29. 14:08
 27/37 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak én látom így a dolgokat Verával kapcsolatosan..

De tényleg ne kapcsold el, hagyd ott, addig nézz másik oldalt (pl. gyakorit:D)

Tegnap én úgy megijedtem, mikor legelőszőr volt így , hogy elment a kép és aztán meg visszajött..hirtelen nem tudtam hol beszélnek xD

2011. szept. 29. 14:18
 28/37 anonim ***** válasza:
Köszi a tippet,így fogok tenni.
2011. szept. 29. 14:22
 29/37 A kérdező kommentje:
Igazán nincsmit:) Ma is nézni fogod? Én ma szerintem alszok, mert aztán nagyon álmos leszek másnap:)
2011. szept. 29. 14:26
 30/37 anonim ***** válasza:
Igen. A héten szabin vagyok.
2011. szept. 29. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!