A "valóság show"-ban mi a 'valóság'? (Főleg hogy a TV-ben van. )
"És elkönyveled őket kukkolóknak, meg nem tudom"
ezt az egyik válasz alapján, a "szeret egy kicsit belemászni más életébe" alapján gondoltam. Nem épp a kukkoló a legmegfelelőbb szó, de most épp nem találtam jobbat...
"Én meg nem szeretem az olyan embereket, akik felsőbbrendűnek érzik magukat" ha rám gondolsz, még mindig ki kell ábrándítsalak, de még mindig nem ismersz, nem tudom mért állítasz akármit is rólam.
"ha nekem nem tetszik, ne olvassam, nem a te hibád. Na itt vetetted el a sulykot" Mért is? Ha én nem nézek egy műsort, ami nem tetszik, (csupán megérteni szerettem volna az embereket), akkor te mért olvasol olyan dolgot, ami neked nem tetszik?
"nem az én hibám, hogy veled normálisan nem lehetett beszélni"
Már nem azért, nem akarok az ovis szintre lemenni, de te kerdted azt a bunkózó hangnemet, kifejezetten velem szemben. Lenézel, hogy én bizony egy hülyegyerek vagyok, húzzak vissza a tom és jerryhez, és ne is szólaljak meg többet. Ezek után mit vársz?
Azért nem kértem bocsánatot, mert nem volt sértő! Amit te írtál, az volt a sértő, de te észre sem veszed. nem én kezdtem az élcelődést, hanem te. Én megvédtem az álláspontom, és te csak olyanokat írtál, ami meg azt éreztette, hogy én bizony csak egy nehéz felfogású barom vagyok, mert hogy nem értettem, mi ebben a jó! Hát, köszi. Na meg akkor csak egyetlen egy mondat miatt nem vagy hajlandó normális hangnemben beszélni, vagy mi?
"ezzel csak pont beismerted, hogy tényleg egy fellengzős, hülye, buta liba vagy." Én mikor írtam rád ilyeneket??? Nem veszed észre magad?
De tudom, és még mindig nem "böfögök", de egy ilyen $eggfejnek, mint te... Komolyan mondom, nem értem mi a bajod, én nem mondtam rád eddig semmit, te meg csak szapulsz engem. Nem tetszik neked, hogy meg mertem magam védeni, vissza mertem neked írni, ezért csak gusztustalanul írogatsz itt vissza nekem...
Nem magamnak köszönhetem, hanem NEKED!
De ha tudni akarod, már leírtam a választ, csak épp nem írtam elé, hogy "hé! ez a válasz!", hiszen ennyiből már megtudhattad volna. Pont az a hazugságod, hogy ilyeneknek beállítassz, holott SEMMIT NEM TUDSZ RÓLAM ÉS NEM IS ISMERSZ! De én már rögtön hazudok, hogy "inteligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek." és ebbe is belekötsz, kiforgatod a szavam, és beszólsz, ok nélkül!
Az igazat pedig az elején még meg is láttad, most meg azt hiszed, egy mondatot sem írtam, ami igaz. (ez is a hazugságaidba tartozik) "Én az "utolsó előtti" válaszoló vagyok, és elismerem, abban van ráció, amit írtál a megjátszásról" Ezt bizony te írtad!
"Bár annak csak az előzeteseit láttam, de már attól is majd gutaütést kaptam, úgyhogy azzal én is úgy voltam, hogy jesszus, tényleg erre van igény? Meg az MTV-n is mennek amerikai v.show-k, és szerintem azok is elég megrendezettek. De ettől még lehet szórakoztató, nem kell elkönyvelni senkit idiótának, mert szereti az ilyeneket. "
Szóval itt egyetértettél velem, de utána jött az, hogy én idiótának könyvelek el mindenkit, holott nekem is van olyan barátnőm, aki ilyeneket néz, csak épp nem értem őket!!! Nem bírod felfogni ezt. Ugye?
És áruld már el, mielőtt még szépen felbosszantottál, azelőtt hány rossz szót mondtam rád, olyanokat, mint te rám? És még nekem kell magyarázkodnom, de még a bocsánatkérést is elvárod, mi? szép vagy, mondhatom!
"Mért is? Ha én nem nézek egy műsort, ami nem tetszik, (csupán megérteni szerettem volna az embereket), akkor te mért olvasol olyan dolgot, ami neked nem tetszik? "
Tudod mikor rákattintottam a kérdésre, és elkezdtem olvasni, még nem tudtam, hogy nem fog tetszeni. És én is ilyen szókimondó vagyok, megírtam a véleményem. A többieket meg azért olvastam el, mert kíváncsi voltam mit válaszolsz. Nem sértegetni akartalak, csak nem sejtettem, hogy tovább tüzeled a dolgot. Lehet, hogy nem ez volt a szándékod, nem tudom, de hozzám így ért el.
"Már nem azért, nem akarok az ovis szintre lemenni, de te kerdted azt a bunkózó hangnemet, kifejezetten velem szemben. Lenézel, hogy én bizony egy hülyegyerek vagyok, húzzak vissza a tom és jerryhez, és ne is szólaljak meg többet. Ezek után mit vársz?
Azért nem kértem bocsánatot, mert nem volt sértő! Amit te írtál, az volt a sértő, de te észre sem veszed. nem én kezdtem az élcelődést, hanem te. Én megvédtem az álláspontom, és te csak olyanokat írtál, ami meg azt éreztette, hogy én bizony csak egy nehéz felfogású barom vagyok, mert hogy nem értettem, mi ebben a jó! Hát, köszi. Na meg akkor csak egyetlen egy mondat miatt nem vagy hajlandó normális hangnemben beszélni, vagy mi? "
Nem egyetlen mondat miatt, több is volt ott... Amúgy meg nem feltétlenül attól sértő valami, hogy te annak szántad, hanem attól is lehet, hogy más hogy fogja fel. Nem én voltam az egyetlen, aki felszólalt emiatt. Szóval erre mondtam, ha tényleg nem az volt a szándékod, akkor mondani kellett volna, nem pedig azt, hogyha nem tetszik, ne olvasd, meg nem te tehetsz róla...Érted miről beszélek? Ha másnak nem az jön le, amit te közölni akartál, akkor lehet egyértelműsíteni, de nem úgy, hogy odavágod, hogy "pedig nem is voltam az, ha nem tetszik nem az én hibám" és még ":D" jelet is odatettél, ami cinikusságra vall. Ezért keltett bennem még inkább olyan érzést, hogy igen, mégiscsak felsőbbrendű lénynek érzed magad... Nem feltétlenül bocsánat kérés, csak annyi mondjuk, hogy: "Ha bárki is sértőnek érezte nem annak szántam."
"Nem veszed észre magad?
De tudom, és még mindig nem "böfögök", de egy ilyen $e..fejnek, mint te... Komolyan mondom, nem értem mi a bajod, én nem mondtam rád eddig semmit, te meg csak szapulsz engem. Nem tetszik neked, hogy meg mertem magam védeni, vissza mertem neked írni, ezért csak gusztustalanul írogatsz itt vissza nekem...
Nem magamnak köszönhetem, hanem NEKED!
De ha tudni akarod, már leírtam a választ, csak épp nem írtam elé, hogy "hé! ez a válasz!", hiszen ennyiből már megtudhattad volna. Pont az a hazugságod, hogy ilyeneknek beállítassz, holott SEMMIT NEM TUDSZ RÓLAM ÉS NEM IS ISMERSZ! De én már rögtön hazudok, hogy "inteligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek." és ebbe is belekötsz, kiforgatod a szavam, és beszólsz, ok nélkül! "
Először is,már maga a cinikus stílusod, amit tanusítottál sértő volt, nem feltétlenül kellenek ehhez szavak. És láthattad, hogy sértett, hisz felemlegettem neked, amire viszont te azt mondtad, hogy az én hibám. És más sértegetések is voltak azért, csak vissza kell olvasnod. Azért a se..fej sem épp hízelgő, úgyhogy ne mond, hogy soha semmi rosszat te nem mondtál...
A másik, hogy fogalmi zavarban szenvedsz. Az nem hazugság, hogy én a "szemedbe" elmondom, hogy milyennek tartalak. Attól függetlenül, hogy ismerlek-e személyesen, vagy sem. A hazugság az lenne, ha egy 3. személynek mondanám, de így nem!
Én pedig nem mondtam, hogy hazudsz, de az a beszólásod ("intelligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek") ne haragudj, ezt most nem bántásból írom most tényleg, de nagyon nem illett oda, nagyon butaság volt. És ha belegondolsz, te is rájössz. Szinte adta magát a beszóláshoz.
Harmadszor pedig: nekem nem azt nem tetszik, hogy meg akarod magad védeni, hanem az, hogy nem tudod... egészen eddig csak idétlen beszólásaid voltak, gyenge próbálkozások, csak félszavak, nem pedig gondolatok, amikkel alátámasztod a véleményed.
Az, hogy egyet értettem veled az elején néhány dologban, szintén nem jelenti azt, hogy hazudok. Amikor írtam, hogy semmi reálisat nem mondtál, azt az azutáni részre gondoltam, hogy a vitánk elindult úgy igazán. Hisz a vita nem abból fakadt, hogy te hogy látod a valóságot, és nem is abból, hogy nézzük-e vagy sem, hanem a STÍLUSODAT nehezményeztem.
Látod, hogyha leírod mi a problémád, máris jobban tisztába tudjuk tenni a dolgokat? Egész idő alatt egy ilyen válaszra vártam. Amiben kifejted normálisan, hogy miről mit gondolsz, hogy ért el hozzád, és máris lehet veled beszélni. Nem kell feltétlen egyet értenünk, a kompromisszum is nagyon fontos dolog, de ahhoz meg kell beszélni a dolgokat, nem csak félszavakat beböfögni. (bocsi, hogy megint így írom, de ide illet)
Én szeretném, hogy tisztázzuk már végre ezt a dolgot, és ne csak sértegetés legyen.
Pár mondatomat már megint félreértetted... Tudod azért nem írtam sokáig "normális választ" mert pont, hogy akármit írok, úgyis én leszek a szemedben a kis hülye, "böfögős" (és nem, nem illett oda). Az már számomra hazugságnak számít, hogy nekem állítassz olyan dolgokat rólam, ami nem igaz, de hiába is mondok annyit, hogy nem igaz, még be is kell bizonyítanom. Mért? Mert te feltételeztél rólam valamit, aminek az ellenkezőjét nem akarod elhinni...
Az az 1-2 de legyen több sértő szó, amit kifejezetten rád mondtam, egyrészt nem volt sem mennyiségben, sem "durvaságban" hasonló a tieidhez!
A stílus és a realitás korántsem ugyanaz.
Én meg azt veszem észre, hogy valami nagy beszólásra vársz. "egészen eddig csak idétlen beszólásaid voltak, gyenge próbálkozások, csak félszavak" Az meg sem fordult a fejedben, hogy nem is AKAROK beszólni?
Amiket rám mondtál, de koránt sem igazak: (csak hogy tisztázzuk)
"képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük"
"megjátszottad az eszed"
Ja, és amikor nem is érvelni akartam, csak ugyanezt elmondtam, hogy állítassz valamit, és nem fogok magyarázkodni, te azt is érvelésnek, illetve annak hiányának nézted:
"" "képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük"
Ez nagyon nem igaz, de nem fogok neked magyarázkodni, már kivehetted volna a szavaimból, hogy nem ezt nem értem, hanem mást..."
Ne is erőlködj, úgy sem fog menni a normális érvelés."
"Óvodában érzed magad? Nem én vagyok, te vagy az."
És ilyen egyszerű kijelentésekre, amiket rám mondassz, mint egy ovis gyerek, hogy "ő a csúnya" hogy is lehetne megmagyarázni? Egyszerűen ismerem magam, te meg nem ismersz, és kész. nincs mit magyarázni...
"Menj és nézd a Tom és Jerry-t, azon a szinten vagy." Csak mert abban nem armando jön össze rozalindával?
"Akkor meg minek válaszolsz? Csak hogy beszólj valamit aztán jól van?" - és te? Egyébként nem beszólók, hanem leírom a véleményem.
"Az az 1-2 de legyen több sértő szó, amit kifejezetten rád mondtam, egyrészt nem volt sem mennyiségben, sem "durvaságban" hasonló a tieidhez!"
Bocsánat, talán minőségben mégis. Bár az a "tuskó" egy fa szintjéig durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!