A "valóság show"-ban mi a 'valóság'? (Főleg hogy a TV-ben van. )
Sokkal inkább show, mint valóság. Azt halottam, hogy a fogyós műsor előtt direkt felhízlalták az embereket, hogy nagyobbat üssön a műsor. Csak az ilető végül nem került be, így végül számára nagy hízás lett a vége.
Ne higgyetek el semmit ezekből a hulladékokból.
A TV-k csak a szennyet ontják manapság. :S Fiatal felnőtt létemre szívesebben nézem a Tom és Jerryt mint az ilyeneket. :) De mai napig nem jöttem rá, hogy mi a jó ezekben, ráadásul a nevében szereplő 'valóság'-nak köze sincs a szó jelentéséhez... (szerintem)
A nagy fogyást sem néztem, de nem is hallottam még erről. Érdekes. (És sajnos hihető.)
Én sem értem miért nem lehet elfogadni, ha valaki ilyet néz.
Nyílván az Aranypart az ugyanilyen bulizós fiataloknak tetszik, a VV pedig a kukkolóknak! Szerintem minden ember szeret egy kicsit belemászni más életébe, belenézni mit csinál másképp vagy épp ugyanúgy. Közben neki tetsző karaktert választ és szurkol neki. Miért ne lehetne valaki szimpatikus egy tv műsorból? Ha már kitalálták ezt a műsort, miért kell ilyen negatívan hozzáállni? Nem a jelentkezők találták ki, és nézd... ha ilyen módon valakinek sikerül meggazdagodni, én rohadtul nem sajnálom, sőt...A valóság pedig az benne, hogy minden másodpercben vesz a kamera, és ezt egy "ország" nézi. Valótlan akkor lenne, ha megrendezett lenne! Jó, nyílván igen ezekre is azt mondják, de nem lehet minden percet megrendezni, néhány szitu lehet kozmetikázva van, de a többi azért életszerű. ( a fogyós, amit az egyik válaszoló írt, az lehet végig rendezett, nem tudom!)
Inteligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek...
Az utolsó válasz alapján tehát a kukkolók, pletykások, más életében kotorászók szeretik ezt. Így már világosabb, mi is szórakoztató benne. DE! Amit te írtál (utolsó), hogy az a valóság, amit a kamera vesz... A fizikában is van egy olyan jelenség, hogy ha valamit vizsgálnak, az másképp viselkedik. 'megjátsza magát' Ez nem hiszem hogy 'valóság', hiszen ha nem lenne ott a kamera, teljesen más lenne minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!