Igaz ez? (átvernek vagy ez a valóság)
Szóval nem tudom elhinni de sokan mondják ezt is hogy pl: "A vv világban már előre tudni fogják ki fog nyerni" na szóval
most egyszer észrevettem a tévében egy ilyen estet hogy
pl a csillag születik válogatásába elindult László Attila és Szirtes Tamás elejtett egy olyan megjegyzést a zsűrinek
"Az is lehet hogy ő fogja megnyerni"
és mi történik a játék végén meg nyeri a játékot és mi történt megnyerte szóval tényleg csak a szavazók pénzét facsarják ki vagy ez egy véletlen. Mert ez egy elég aljas húzás mondjuk volt egy olyan a fókuszban hogy az egyik valóvilág párbajon ismeretlen emberek végig nészhették a szavazást és kérdezhettek is és nem vettek észre semmi szóval hogy ez most hogy van az végkép nem tudom.
A vv-be elképzelhető, hogy 1-2 KISEBB történés a villában, vagy néhány beszavazó show megrendezett volt, de a kiválasztások, és a párbajok szerintem tuti voltak előre megírva ( ha érdekel elmondom, hogy miért gondolom így )
A Csillag születikbe pedig László Attila annyira jó volt, hogy már az első pillanatban lehetett tudni amikor megjelent, hogy ő az egyik legnagyobb esélyese a nyereménynek, és ezt mondta a zsűri is.
Nem azt mondom, hogy 100%-osan tiszta az Rtl, biztos vannak manipulálások, és néha 1-1 megrendezett jelenet, de hogy itt a neten ennyien szinte minden műsort megrendezettnek gondolnak az röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!