Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Igaz ez? (átvernek vagy ez a...

Igaz ez? (átvernek vagy ez a valóság)

Figyelt kérdés

Szóval nem tudom elhinni de sokan mondják ezt is hogy pl: "A vv világban már előre tudni fogják ki fog nyerni" na szóval

most egyszer észrevettem a tévében egy ilyen estet hogy

pl a csillag születik válogatásába elindult László Attila és Szirtes Tamás elejtett egy olyan megjegyzést a zsűrinek

"Az is lehet hogy ő fogja megnyerni"

és mi történik a játék végén meg nyeri a játékot és mi történt megnyerte szóval tényleg csak a szavazók pénzét facsarják ki vagy ez egy véletlen. Mert ez egy elég aljas húzás mondjuk volt egy olyan a fókuszban hogy az egyik valóvilág párbajon ismeretlen emberek végig nészhették a szavazást és kérdezhettek is és nem vettek észre semmi szóval hogy ez most hogy van az végkép nem tudom.

2011. aug. 8. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igazad is van, meg nem is. Az a válogatásnál volt, és L.A. tényleg annyira jól szerepelt, hogy (egyébként Hernádi mondta, én is emlékszem) simán mondhatták, hogy megnyerheti. Egyébként ha befolyásolnák, abba a zsűrinek nem nagyon lenne beleszólása, hiszen ők is csak eszközök. Nem ennyire előre döntik el, a az első néhány adás szinte biztos, hogy 100% őszinte.
2011. aug. 9. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A vv-be elképzelhető, hogy 1-2 KISEBB történés a villában, vagy néhány beszavazó show megrendezett volt, de a kiválasztások, és a párbajok szerintem tuti voltak előre megírva ( ha érdekel elmondom, hogy miért gondolom így )

A Csillag születikbe pedig László Attila annyira jó volt, hogy már az első pillanatban lehetett tudni amikor megjelent, hogy ő az egyik legnagyobb esélyese a nyereménynek, és ezt mondta a zsűri is.

Nem azt mondom, hogy 100%-osan tiszta az Rtl, biztos vannak manipulálások, és néha 1-1 megrendezett jelenet, de hogy itt a neten ennyien szinte minden műsort megrendezettnek gondolnak az röhej.

2011. aug. 9. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
ő második engem érdekel miből gondolod írd már le légyszi (: köszi (:
2011. aug. 10. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!