Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A "valóság show"-ban mi a...

A "valóság show"-ban mi a 'valóság'? (Főleg hogy a TV-ben van. )

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 15:58
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Köszi a kitüntetést, te meg élj a hazugságaidban. Tudod, csak röhögök rajtad, olyan szánalmas vagy. :/ Remélem azért téged így szeretnek! Életed sincs.
2011. szept. 10. 12:06
 22/38 anonim ***** válasza:
43%

Úristen, tőled tényleg csak ennyi tellik?

1. Nem élek hazugságokban. Egyáltalán honnan szeded? Még mindig a valóságshowra gondolsz? Már az elején is megírtam, hogy nem élek velük...úgy látszik ezt már nem bírta elraktározni a memóriád.

2. Lehet, hogy szánalmas vagyok, d téged nem tudlak felülmúlni benne...

Csak egyszer, légyszi egyszer próbálj meg hatásosen visszaszólni, ha már veszed a fáradtságot, hogy válaszolj. Annyira gyengék a reagálásaid, hogy így csak a lovat adod alám.

3. További jó szórakozást, nem nehéz téged szórakoztatni úgy látom. :) De ez nem baj.

2011. szept. 10. 13:48
 23/38 anonim ***** válasza:
43%

Na ez az "életed sincs" mondat a végén meg már viszi a pálmát. Annyira látszik az erőlködés, hogy huu de nagyon be akarsz oltani, de nem tudsz...

Akkor inkább tényleg ne írj, mert így csak szítod a tüzet.

Tudod ha egyszer is írtál volna valami értelmeset, hatásosat, valamit ami reális, akkor csöndben maradtam volna, mert mindig elismerem, ha a másiknak igaza van, szándékosan nem kötözködöm. De erre te képtelen voltál, inkább mindig visszaszóltál, ráadásul olyan gyengécske ostobaságokat, amiket lazán vissza tudtam dobni neked.

2011. szept. 10. 14:04
 24/38 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam! :D Ennyit rólad. Te meg csak azon fáradozol hogy "szórakoztass". :) Köszz! Legyen szép napod neked is! :P
2011. szept. 10. 14:04
 25/38 A kérdező kommentje:
Írtam reálisat, de valami homály boríthatja a szemedet. :D Használj szemcseppet!
2011. szept. 10. 14:06
 26/38 anonim ***** válasza:

"Nem arra gondoltam! :D Ennyit rólad. Te meg csak azon fáradozol hogy "szórakoztass". :) Köszz! Legyen szép napod neked is! :P"

Akkor mire gondoltál kiscsillag? Könnyű mindig azt mondogatni, hogy nem ezt mondtam, meg nem arra gondoltam, és ezért a másikat leoltani tök alaptalanul, de akkor csiripeld már el, hogy mégis mire írtad? Jah, hogy azt te sem tudod? na látod ez nem lep meg. Igazából arról van szó, hogy próbálod védeni magad, de gyenge vagy hozzá, ezért nem tudod megmagyarázni, csak annyit tudsz írni, hogy "nem arra gondoltam".

"Írtam reálisat, de valami homály boríthatja a szemedet. :D Használj szemcseppet!"

És az a reális az mégis mi volt? Beszélhetnél erről is, ha már veszed a fáradtságot, hogy válaszolj.

2011. szept. 14. 20:36
 27/38 A kérdező kommentje:
Tanuld meg, hogy nem vagyok sem madár, sem csillag, és egyéb más. Ha normális hangnemben kérdezed meg, válaszolok, úgy, ahogyan illik, mert van rá válasz, de egy ilyen segfejnek, mint neked, amíg nem változtatsz a hangnemen, már ne is haragudj, de nem fogom elmagyarázni. Várj még vagy egy évet, amíg kicsit változtatsz magadon, mert szerintem én semmi sértőt sem mondtam rád, ami miatt így kellene 'beszélned' velem!
2011. szept. 15. 11:49
 28/38 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek válaszolsz? Csak hogy beszólj valamit aztán jól van? Erről beszéltem, nem tudsz érvelni, csak hárítasz. "nem arra gondoltam, nem mondom el, amíg nem beszélsz rendesen, stb." Tényleg ilyen nehezen megy neked az, hogy leírd, hogy miről mit és miért gondolod úgy? Tudod egy vita nem arról szól, hogy beszólogatunk a másiknak, meg közöljük, hogy hülye vagy, hanem ÉRVELÉSRŐL, elmondjuk, hogy miért vagy hülye, nem csak úgy dobálózunk az ilyenekkel, erre még egy ovis is képes. Tudtommal felnőtt ember vagy, akkor beszélj is úgy, ne mentegetőzz, hogy miért nem akarod elmagyarázni. Ha ennyire zavarna ahogy beszélek veled, nem is válaszolnál. De ha már megteszed, akkor tedd normálisan, ne dedós szinten.
2011. szept. 15. 13:32
 29/38 A kérdező kommentje:
Mi van veled? Ennyire azért ne idegbetegeskedj! XD És nem, addig, amíg nem NORMÁLIS hangnemben kérdezed meg, addig nem írom le, mert avval nem azt bizonyítom, hogy nem tudnám leírni, hanem azt, hogy nem vagyok hajlandó magyarázkodni egy olyan embernek, aki nem is méltó rá. Még én magyarázkodjak??? Ha nem érted, mire írtam, akkor elmagyaráznám persze, de így, már bocs, de engem ne nézz se madárnak, se csillagnak, se egy hülyének!
2011. szept. 15. 16:13
 30/38 A kérdező kommentje:

De ha már így felvetetted, hogy "Tudod egy vita nem arról szól, hogy beszólogatunk a másiknak, meg közöljük, hogy hülye vagy, hanem ÉRVELÉSRŐL, elmondjuk, hogy miért vagy hülye, nem csak úgy dobálózunk az ilyenekkel", akkor ez meg mi volt a részedről?

""Inteligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek... "

Na ezzel a mondatoddal nem győztél meg. Pont az ellenkezője."

Nem is ismersz, kifordítod a mondanivalóm, és CSAK ÚGY, OK NÉLKÜL dobálóztál ezzel, csak mert TE hülyének nézel, mert képes voltam feltenni egy rohadt kérdést! Mi olyat mondtam, ami miatt ennyire idiótának nézel??? Csak mert nem értettem, hogy az embereknek mért jó kukkolni másokat, akik mellesleg csak megjátszák magukat?

2011. szept. 15. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!