Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A "valóság show"-ban mi a...

A "valóság show"-ban mi a 'valóság'? (Főleg hogy a TV-ben van. )

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 15:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
72%

"Inteligensebb vagyok, mint néhány hülyegyerek... "

Na ezzel a mondatoddal nem győztél meg. Pont az ellenkezője. Vagy lehet úgy érted, hogy csak a "hülyegyerekeknél" vagy intelligensebb? Ez a verzió már hihetőbb. :)

Én az "utolsó előtti" válaszoló vagyok, és elismerem, abban van ráció, amit írtál a megjátszásról. De! Azért ember legyen a talpán, aki fél évig meg tudja magát játszani a nap 24 órájában, és azt a szintet tudja adni végig tudja hozni. Előbb vagy utóbb, ahogy beleszoknak a helyzetbe, egyre inkább magukat adják. A valóság show-knak is több fajtájuk vagy. Van a vv, ahol be van kamerázva az egész ház, és mindent vesznek. És van olyan, ahol inkább csak forgatnak. Ezutóbbiak már inkább hasonlítanak egy sorozathoz. Ilyen volt pl. a Győzike show...az tuti előre megrendezett, leforgatott jelenetek voltak. Bár annak csak az előzeteseit láttam, de már attól is majd gutaütést kaptam, úgyhogy azzal én is úgy voltam, hogy jesszus, tényleg erre van igény? Meg az MTV-n is mennek amerikai v.show-k, és szerintem azok is elég megrendezettek. De ettől még lehet szórakoztató, nem kell elkönyvelni senkit idiótának, mert szereti az ilyeneket. Nincs összefüggésben a kettő. És nem kell felháborodva kérdőre vonni másokat, akiknek eltérő az ízlése a tiedtől.

2011. szept. 6. 22:39
 12/38 A kérdező kommentje:

1! kösz, hogy kiforgattad a szavaim, nem tudom mért tartassz uninteligensnek... Talán a te felfogásoddal van baj? mert az, hogy nem értem, mi ebben a valóság, szerintem nem a hülyeségre utal.

2! nem vontam kérdőre felháborodva azokat, akik ezt nézik, csak érdeklődtem. szókimondó vagyok, ez van. talán a stílusom nem tetszhetett, de az nem az én hibám. :)

A színészek egyébként nagyon sokáig meg tudják magukat játszani. Van olyan szerep, ami egyáltalán nem illik hozzá, mégis azt adja egy évig is. Vannak ilyen 'tehetségek'.

De azt azért még megkérdezném: mi a jó abban, hogy másokat néznek, ahogy épp pl. beszól a másiknak, vagy épp összejönnek, veszekednek, stb? Nincs saját környezete az ilyennek? Vagy nincs jobb dolga?

Az inteligencia fogalmának meg nézz utána, mert ha valaki nem tud valamit, nem tudatlan. De az, ha csak színleli!

2011. szept. 7. 16:20
 13/38 anonim ***** válasza:
43%
"Nincs saját környezete az ilyennek? Vagy nincs jobb dolga?" Ahogy elnézem neked sincs!
2011. szept. 7. 17:44
 14/38 A kérdező kommentje:
De, nekem van. Ezért sem a tv-ben nézem a valóságot. :D Nem itt lógok egész nap, ha arra értetted, most is a barátaimmal voltam.
2011. szept. 7. 20:16
 15/38 anonim ***** válasza:
72%

1! kösz, hogy kiforgattad a szavaim, nem tudom mért tartassz uninteligensnek... Talán a te felfogásoddal van baj? mert az, hogy nem értem, mi ebben a valóság, szerintem nem a hülyeségre utal.

2! nem vontam kérdőre felháborodva azokat, akik ezt nézik, csak érdeklődtem. szókimondó vagyok, ez van. talán a stílusom nem tetszhetett, de az nem az én hibám. :)

A színészek egyébként nagyon sokáig meg tudják magukat játszani. Van olyan szerep, ami egyáltalán nem illik hozzá, mégis azt adja egy évig is. Vannak ilyen 'tehetségek'.

De azt azért még megkérdezném: mi a jó abban, hogy másokat néznek, ahogy épp pl. beszól a másiknak, vagy épp összejönnek, veszekednek, stb? Nincs saját környezete az ilyennek? Vagy nincs jobb dolga?

Az inteligencia fogalmának meg nézz utána, mert ha valaki nem tud valamit, nem tudatlan. De az, ha csak színleli!

"Talán a te felfogásoddal van baj? mert az, hogy nem értem, mi ebben a valóság, szerintem nem a hülyeségre utal." Az intelligencia hiányát nem is erre értettem. Próbálj meg értelemmel olvasni, ne csak úgy össze-vissza. Ezalatt arra gondoltam, hogy képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük. Ehhez kapcsolódik a 2. pontod:

"2! nem vontam kérdőre felháborodva azokat, akik ezt nézik, csak érdeklődtem. szókimondó vagyok, ez van. talán a stílusom nem tetszhetett, de az nem az én hibám. :)"

Nem azzal van gond, hogy szókimondó vagy, hanem hogy provokatív volt, megjátszottad az eszed. És igen, ez a te hibád, ha tetszik ha nem.

Hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak:

Azért nevezik őket valóság show-nak, annak ellenére, hogy a valóságtartalma a legtöbb esetben megkérdőjelezhető, mert végső soron valóságként akarják eladni.És ez a legfontosabb. Ennyi. Most tök felesleges belemenni, hogy mennyi átverés van benne, annak nevezik az ilyen műsorokat, és kész. Hogy miért szerethetik az emberek? Mert valakinek szórakoztató, ahogy ökörködnek benne, érdekli, hogy mit csinálnak az emberek az adott helyzetekben, hogy alakul a sorsuk, akármi. Számtalan indokot fel lehet hozni, csak kicsit gondolkodni kell, ami neked úgy látom nem igazán megy. És mégegyszer elmondom, hátha eljut az agyadig, hogy attól, hogy számodra ezek a műsorok érdektelenek, lehet hogy másokat viszont érdekelnek ilyen-olyan okok miatt. Nem kell megértened, csak fogadd el, és mostmár maradj csöndben.

2011. szept. 8. 00:42
 16/38 A kérdező kommentje:

"képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük"

Ez nagyon nem igaz, de nem fogok neked magyarázkodni, már kivehetted volna a szavaimból, hogy nem ezt nem értem, hanem mást...

Ha valami Neked nem tetszik, nem az Én hibám, már bocs! Itt is látszik, (amit te azt hiszel, hogy nem bírom felfogni), hogy mindenkinek más az ízlése...

Tehát hazugság. Az emberek meg a hazugságot nézik. Azt szeretik. Oké.

Te vagy a provokatív szerintem, ezen gondolkozz el! -.- Mi az, hogy maradjak csöndben? Azt mondok, amit akarok. Ha nem tetszik, ne olvasd el!!!

2011. szept. 8. 18:43
 17/38 A kérdező kommentje:

"képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük"

Ez nagyon nem igaz, de nem fogok neked magyarázkodni, már kivehetted volna a szavaimból, hogy nem ezt nem értem, hanem mást...

Ha valami Neked nem tetszik, nem az Én hibám, már bocs! Itt is látszik, (amit te azt hiszel, hogy nem bírom felfogni), hogy mindenkinek más az ízlése...

Tehát hazugság. Az emberek meg a hazugságot nézik. Azt szeretik. Oké.

Te vagy a provokatív szerintem, ezen gondolkozz el! -.- Mi az, hogy maradjak csöndben? Azt mondok, amit akarok. Ha nem tetszik, ne olvasd el!!!

(Úgy, ahogy én meg nem nézem ezeket, amikor nem érdekel, [csak hogy eljusson a tudatodig].)

2011. szept. 8. 18:44
 18/38 anonim ***** válasza:
43%

" "képtelen vagy felfogni, és elfogadni azt, hogy marhára különbözőek az emberek, az érdeklődési körük"

Ez nagyon nem igaz, de nem fogok neked magyarázkodni, már kivehetted volna a szavaimból, hogy nem ezt nem értem, hanem mást..."

Ne is erőlködj, úgy sem fog menni a normális érvelés.

"Ha valami Neked nem tetszik, nem az Én hibám, már bocs! Itt is látszik, (amit te azt hiszel, hogy nem bírom felfogni), hogy mindenkinek más az ízlése..."

Te miről beszélsz? Én azt mondtam, hogy provokatív volt a fellépésed, és ez nem a "tetszik-nem tetszik" és "ízléskülönbség" kategória! Ilyen stílust egyáltalán nem kellene megütnöd egy fórumon, a szabályzatban is benne van. Vili? Vagy ez már túl magas neked?

"Tehát hazugság. Az emberek meg a hazugságot nézik. Azt szeretik. Oké."

Ennyire azért nem kellene lesarkítani. Nem hazugság, csak nem teljesen valóság. De mindegy.

"Te vagy a provokatív szerintem, ezen gondolkozz el! -.-"

Óvodában érzed magad? Nem én vagyok, te vagy az...Gratulálok! Tudod ez úgy működik, hogy provokatív kérdésre provokatív választ kaptál.

"Mi az, hogy maradjak csöndben?

Azt mondok, amit akarok. Ha nem tetszik, ne olvasd el!!!"

Persze, azt mondasz amit akarsz, csak meg akartalak kímélni attól, hogy megint beégesd magad.

2011. szept. 8. 21:19
 19/38 A kérdező kommentje:
Hülye vagy. De neeeem, én voltam a hülye, hogy megpróbáltam lesüllyedni a szintedre. Ha csak így bírsz beszélni egy emberrel, neked kellene lépned a fórumról, mert ez nem arról szól, hogy mindig csak beleköss a másik szavába, mert te nem vagy hajlandó elhinni neki semmit. Bunkó-tuskó!!! Menj inkább tanulj egy kis jómodort!
2011. szept. 9. 19:54
 20/38 anonim ***** válasza:
43%

Nem, az emberekkel nem így beszélek...

Ezzel a "kedvességgel" csak téged tüntetlek ki.

Menj és nézd a Tom és Jerry-t, azon a szinten vagy.

2011. szept. 9. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!