Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem hiszem el. Miért?

Nem hiszem el. Miért?

Figyelt kérdés
Miért nem mutatták a Jóban Rosszbanban, hogy kit löttek meg? Olyan rossz. Esetleg valaki tudja, hogy mi lesz a folytatás? Nekem a tippem az, hogy mivel Betty elesik,mert kitörik a cipő sarka, ezért Tamás Atya és letérdel vagy leguggol, hogy elkapja és esetleg Péter is le tud hajolni. Am én arra gyanakszok, hogy az újságtól akik jöttek riporterek valamelyike lehetett, mert ők akarták, hogy kimenjenek fényképeszkedni. Szerintetek? És, hogy meglepődött Betty mikor meglátta Tamás Atyát. Van valakinek erről "komolyabban" (el)beszélgetni. :D
2011. júl. 1. 21:28
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
igen lány vok..:D:D.Szerinteeem teee fiuuu vagy,ugyeee?
2011. júl. 6. 13:22
 52/57 anonim válasza:

Jóóó vagy tee matekból..:P

Igeen még 48 nap.::)):DDD

VérooM máRR..:) meg kaptad az üzit???

2011. júl. 6. 13:25
 53/57 anonim válasza:
Én egy bizonyos forrsából tudom. ( Én voltam aki kettőt mondott: Betty és Tamás)
2011. júl. 7. 19:48
 54/57 A kérdező kommentje:
Ma 19:48-as, privibe írhatok????? Csak, hogy ne itt mindenki előtt.....Köszi előre is!!!!! Ha igen akk légyszi írj rám, vagy állítsd át, hogy lehessen neked írni. Pls!!!!! Thanks!!!!!
2011. júl. 7. 21:13
 55/57 A kérdező kommentje:
Hahóóóóó válaszoltam. Miért nem írsz vissza????? 19:18-as.:):D
2011. júl. 11. 21:21
 56/57 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, aki azt írta, h biztos forrásból tudja, miért nem ír(sz) vissza?! Én írtam. :) Plsssss.....
2011. júl. 29. 20:11
 57/57 A kérdező kommentje:
Szegény Tamás Atya. :(
2011. aug. 20. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!