Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem hiszem el. Miért?

Nem hiszem el. Miért?

Figyelt kérdés
Miért nem mutatták a Jóban Rosszbanban, hogy kit löttek meg? Olyan rossz. Esetleg valaki tudja, hogy mi lesz a folytatás? Nekem a tippem az, hogy mivel Betty elesik,mert kitörik a cipő sarka, ezért Tamás Atya és letérdel vagy leguggol, hogy elkapja és esetleg Péter is le tud hajolni. Am én arra gyanakszok, hogy az újságtól akik jöttek riporterek valamelyike lehetett, mert ők akarták, hogy kimenjenek fényképeszkedni. Szerintetek? És, hogy meglepődött Betty mikor meglátta Tamás Atyát. Van valakinek erről "komolyabban" (el)beszélgetni. :D
2011. júl. 1. 21:28
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
Ja télleg én értettem férre mert azt mondta,hogy azon izgulhatnak a nézök,hogy megmarad-e szerelmük és,hogy kit ért a lövés...Bpcsssiii...Én meg ugy értettem hogy megmarad a szerelmünk nem figyeltem,hogy elötte mit mondott...Elnézést..:)
2011. júl. 4. 14:20
 32/57 A kérdező kommentje:

Semmi gond, ez a kedvenc videóm (12:40-->olyan jó):

http://www.youtube.com/watch?v=FuIXNfn-xoI

2011. júl. 4. 14:33
 33/57 anonim válasza:

Wow ezt honan szedted???

el a rész lesz avgy már volt??:)

2011. júl. 4. 19:26
 34/57 anonim válasza:
Ez volt már,te nézed egyáltalán a Jóban Rosszbant???xd.Ne,hogy mert ezt irtam harii..:)
2011. júl. 4. 19:57
 35/57 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 hozzászólást ugyanaz írta??? Am ha tőlem kérded akk nem néztem eddig, mert hülyeségnek tartottam, de már tetszik.( A SOROZAT XĐ)
2011. júl. 4. 21:43
 36/57 A kérdező kommentje:
Igen, ez a rész már volt, bár én nem láttam, egy felhasználó a youtube-n feltöltötte part 1-től,part 17-ig azt ahogy először találkoznak, megismerkednek, veszekednek, és egymásba szeretnek. (Betty és Tamás)
2011. júl. 4. 21:46
 37/57 A kérdező kommentje:

Jajj, és találtam, egy videót:

[link]

Tehát Tamás Atyának hülyeség lenne meghalnia, ha amúgy is a nézők és Zsófi kedvéért jött vissza.

2011. júl. 4. 21:49
 38/57 A kérdező kommentje:

A nagy Jóban Rosszban fanoknak találtam egy oldalt tele képekkel, hírekkel, szavazásokkal,autogramokkal, érdekességekkel, videókkal, fórumokkal, és hírlevelekkel.

Hajrá, remélem vagytok akkora rajongók, mint én. Itt a link:

[link]

2011. júl. 4. 22:07
 39/57 A kérdező kommentje:
2011. júl. 4. 22:11
 40/57 A kérdező kommentje:

Ha Tamás Atya meghalna, ezt nem írták volna, tudom, hogy régi már a cikk. Na de att még igaz:

Akik figyelmesen járják az országot, már találkozhattak azokkal az óriásposzterekkel, melyek az április 4-től dupla résszel jelentkező Jóban Rosszban-t népszerűsítik. Az egyik ilyen plakáton meglepő módon a Tamás atyát alakító Száraz Dénes, és a Betty Tanakist alakító Szabó Zsófi láthatóak. Ami azért is különleges, mert Száraz Dénes tavaly ősszel elhagyta a sorozatot. A pap és a fiatal lány beteljesületlen szerelme most folytatódni fog, ugyanis megtudtuk, Tamás atya valóban visszatér Csillagkútra, és ezzel együtt számos szereplő élete megváltozik.

2011. júl. 4. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!