Nem hiszem el. Miért?
Semmi gond, ez a kedvenc videóm (12:40-->olyan jó):
Wow ezt honan szedted???
el a rész lesz avgy már volt??:)
Jajj, és találtam, egy videót:
Tehát Tamás Atyának hülyeség lenne meghalnia, ha amúgy is a nézők és Zsófi kedvéért jött vissza.
A nagy Jóban Rosszban fanoknak találtam egy oldalt tele képekkel, hírekkel, szavazásokkal,autogramokkal, érdekességekkel, videókkal, fórumokkal, és hírlevelekkel.
Hajrá, remélem vagytok akkora rajongók, mint én. Itt a link:
Ha Tamás Atya meghalna, ezt nem írták volna, tudom, hogy régi már a cikk. Na de att még igaz:
Akik figyelmesen járják az országot, már találkozhattak azokkal az óriásposzterekkel, melyek az április 4-től dupla résszel jelentkező Jóban Rosszban-t népszerűsítik. Az egyik ilyen plakáton meglepő módon a Tamás atyát alakító Száraz Dénes, és a Betty Tanakist alakító Szabó Zsófi láthatóak. Ami azért is különleges, mert Száraz Dénes tavaly ősszel elhagyta a sorozatot. A pap és a fiatal lány beteljesületlen szerelme most folytatódni fog, ugyanis megtudtuk, Tamás atya valóban visszatér Csillagkútra, és ezzel együtt számos szereplő élete megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!