Nem hiszem el. Miért?
11:29-es válaszoló. Erre a koporsós képre gondoltál?
Füredis válaszoló vagyok xD
Sztem füredit találja el a golyó :D
És ezt nézzétek meg: [link]
Ott azért kicsúszik pár információ. Pl.: Száraz Dénes azt mondta, hogy kb. pár hónapra előre kapja meg a szöveget.(Tehát ez vagy félrevezetés vagy tényleg nem Őt lövik le, persze lehet az is, hogy lelövik de felépül.)
Meg Zsófi azt mondja, hogy lehet , hogy téged lőnek le(Dénesnek) lehet, hogy engem, lehet,hogy ....(és itt abbahagyja). :-)
Nos, sikerült megtalálni a reklámot, igaz a hang nem valami jó, de azért még lehet róla infókat szedni. Ki mit lát rajta??? :)
Te jóég, biztos lefáradtok, ha azokat elolvassátok amiket én írtam. Am meg most jöttem rá, hogy 3 féle reklámverzió van. Az egyikben a golyóba Pongrácz Péter, a másikba betty Tanakis, a harmadikba meg, hogy Tamás Atya. Én nagyon remélem, hogy nem Betty és Tamás Atya, az nem lenne nagy baj (sztem), ha Pongrácz lenne az áldozat.
Addig nem nyugszok amíg nem tudom meg, hogy mi lesz benne.
:D
Én is észre vettem,hogy 3 fajta verzió van...Én azt látom a képem h Betty,Tamás és Péter mind 3-an fekszenek a földön és Péternek vérzik a feje..ÉS aleksza azt kiabálja h megkell müteni különben meghal..:((((..
Ha Pétert lövik le ugy se hal meg..xdd...De az a kép nem azt mutatja h Betty meghal??? vagy mi..:P
Nem sokat tudsz meg ezzel a videoval de gondoltam elküldöm...
Én vagyok az a koporsós képet aki mondta...meg már ez a 3-dik komim remélem örülsz,hogy eggyütt tallgatjuk,hogy mi lesz mert engem is érdekel..üdv..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!