Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem hiszem el. Miért?

Nem hiszem el. Miért?

Figyelt kérdés
Miért nem mutatták a Jóban Rosszbanban, hogy kit löttek meg? Olyan rossz. Esetleg valaki tudja, hogy mi lesz a folytatás? Nekem a tippem az, hogy mivel Betty elesik,mert kitörik a cipő sarka, ezért Tamás Atya és letérdel vagy leguggol, hogy elkapja és esetleg Péter is le tud hajolni. Am én arra gyanakszok, hogy az újságtól akik jöttek riporterek valamelyike lehetett, mert ők akarták, hogy kimenjenek fényképeszkedni. Szerintetek? És, hogy meglepődött Betty mikor meglátta Tamás Atyát. Van valakinek erről "komolyabban" (el)beszélgetni. :D
2011. júl. 1. 21:28
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:

Bos,hogy komit irtam már megszoktam,hogy afacebookon is mondjuk...bocsiii

Választ***

2011. júl. 3. 18:16
 22/57 anonim ***** válasza:
Jáájjjj :D Nekem az jött le ebből a videóból h mind3at eltalálja a golyó xD ami vszínű h nem teljesül be :D Nagyon izgalmaaas :D
2011. júl. 3. 19:50
 23/57 A kérdező kommentje:
Ma 17:28-as. Ezen az oldalon(ahonnan ezt szedtem)ott panoptikumok vannak. Van több kép is (avval kezdődik, hogy Alexa és Konrád).
2011. júl. 3. 19:56
 24/57 A kérdező kommentje:

Igen örülök--> aki a koporsós képet írta. :D

Annyira rossz, hogy várnunk kell. Amúgy lehet, hogy Betty sebesül meg? Mert ahogy jött a golyó , Ő pont úgy esett el. Meg először Péter csak néz és utána esik le, tehát Ő is lehet, mert Tamás Atya "leesik" Bettyvel amikor elkapja és ugye Ők hamarabb esnek, mint amilyen hamar odaér a golyó. És Péter csak nézi őket és utána jön a golyó. Meg aztán (nemtom, hogy a videóba volt vagy honnan szedtem)ott pofozgatják Tamás Atyát és Bettyt. Márpedig akit meglönek azt nem pofozgatják. És sztem ahogy leesett Tamás Atya és Betty akk beverték magukat és azért ájultak el. Am meg Betty nem akarta azt a nagy 11 cm-es cipőt felvenni csak Barbara vette rá, hogy vegye fel. És lehet, hogy ez mentette meg vagy pont emiatt a cipő miatt lőtték meg. Mindenesetre szerintem Betty esett a legnagyobbat, a leghirtelenebb. Meg ahogy leesett olyan furcsa pózban volt. Van aki érti, mit hordok itt össze? xĐ :)

2011. júl. 3. 20:11
 25/57 anonim válasza:

Megnézted azt a videót amit küldtem???

Abban azt mondják,hogy megmarad a szerelmük bettty+Tamá...Ugy,hogy egyik sem hal megg...rerméélemmm

...

2011. júl. 4. 10:20
 26/57 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, igen már néztem azt a videót, de azért köszi, én nem hallottam azt amit írtál, de megnézem és meghallgatom... :), köszi:D
2011. júl. 4. 12:38
 27/57 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy Bettyt és Tamás atyát találja el a golyó.
2011. júl. 4. 13:41
 28/57 A kérdező kommentje:
És megkérdezetem, hogy honnan tudod? Kíváncsi vagyok...:)
2011. júl. 4. 14:00
 29/57 A kérdező kommentje:
Megvan... Tehát Pongrácz dokit éri a lövés sztem. Nézzétek meg a videót.... xĐ....vagyis remélem, h Őt... :)
2011. júl. 4. 14:11
 30/57 A kérdező kommentje:

A link lemaradt:

[link]

2011. júl. 4. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!