Nem hiszem el. Miért?
Bos,hogy komit irtam már megszoktam,hogy afacebookon is mondjuk...bocsiii
Választ***
Igen örülök--> aki a koporsós képet írta. :D
Annyira rossz, hogy várnunk kell. Amúgy lehet, hogy Betty sebesül meg? Mert ahogy jött a golyó , Ő pont úgy esett el. Meg először Péter csak néz és utána esik le, tehát Ő is lehet, mert Tamás Atya "leesik" Bettyvel amikor elkapja és ugye Ők hamarabb esnek, mint amilyen hamar odaér a golyó. És Péter csak nézi őket és utána jön a golyó. Meg aztán (nemtom, hogy a videóba volt vagy honnan szedtem)ott pofozgatják Tamás Atyát és Bettyt. Márpedig akit meglönek azt nem pofozgatják. És sztem ahogy leesett Tamás Atya és Betty akk beverték magukat és azért ájultak el. Am meg Betty nem akarta azt a nagy 11 cm-es cipőt felvenni csak Barbara vette rá, hogy vegye fel. És lehet, hogy ez mentette meg vagy pont emiatt a cipő miatt lőtték meg. Mindenesetre szerintem Betty esett a legnagyobbat, a leghirtelenebb. Meg ahogy leesett olyan furcsa pózban volt. Van aki érti, mit hordok itt össze? xĐ :)
Megnézted azt a videót amit küldtem???
Abban azt mondják,hogy megmarad a szerelmük bettty+Tamá...Ugy,hogy egyik sem hal megg...rerméélemmm
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!