Miért nem mutatták a Jóban Rosszbanban, hogy kit löttek meg? Olyan rossz. Esetleg valaki tudja, hogy mi lesz a folytatás? Nekem a tippem az, hogy mivel Betty elesik,mert kitörik a cipő sarka, ezért Tamás Atya és letérdel vagy leguggol, hogy elkapja és esetleg Péter is le tud hajolni. Am én arra gyanakszok, hogy az újságtól akik jöttek riporterek valamelyike lehetett, mert ők akarták, hogy kimenjenek fényképeszkedni. Szerintetek? És, hogy meglepődött Betty mikor meglátta Tamás Atyát. Van valakinek erről "komolyabban" (el)beszélgetni. :D
Szerintem Tamás Atyát lőttek meg. Betti félre lépett, és Tamás atya ment....de megfog menekülni.. ez a véleményem :D
És én a Richárdra gyanakszok,mert volt pár régebbi rész és Elődöt is lelőtte simán..
2011. júl. 1. 21:45
2/57 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, csak miattuk nézem a sorozatot. De am láttad, hogy már reklámozzák az aug. 22-ei részt. És ott a Zámori Alexa kiabált vmit, meg a golyóba bele volt írva, hogy Tamás Atya.?
2011. júl. 1. 21:51
3/57 A kérdező kommentje:
* Van valakinek kedve erről "komolyabban" (el)beszélgetni?
2011. júl. 3. 10:27
4/57 anonim válasza:
Az én véleményem,hogy senkit sem lőtt le,de nem biztos lehet,hogy Betty mivel már láttam olyan képet ahol betty a koporsóban fekszik és Tamás Atya meg ott áll mellete...na de pontossan nem tudom...Az az egy biztos,hogy nem Pétert lötték le mert ő a főszereplője ennek a sorozatnak és ha Ö meghalna nem lette többet főszeplő nélkül sorozat...És a jóban rosszban pedig ha minden igaz lesz...Jolvan nem bisztos,hogy ha Pétert lelüvik,akkor meghal de szerintem nem ö lesz a célpont...Ja és még az is bisztos,hogy kiderül,hogy ki akart lőne mert Szabi lefénképezteeee..:.))))
Remélem evvel a válasszommal vmivel többet megtudtaál na de mind 1...Sziaaa
2011. júl. 3. 11:29
5/57 anonim válasza:
Bocsii a hibákkal...:PPPPP
2011. júl. 3. 11:31
6/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat. Én csak azért gondolom, hogy valakit meglőttek, mert láttam már reklámot és ott a Zámori Alexának véres volt a keze, mert a sebesültet fogta, és kiabált a többieknek, hogy hozzanak neki vmit, de nem tom, hogy mit. Ja és még azt is láttam, hogy abba a golyóba amivel lőttek, na abba bele volt írva, hogy Tamás Atya. És én arra is gondolok, hogy Betty sebesült meg és így el fogják tiltani Tamás Atyától, mert majd azt fogják hinni, hogy Ő bérelt fel vkit, hogy lőjje le Bettyt. De szerintem senki nem fog meghalni, márcsak azért is,mert nem hallotuki sehol, hogy kilépne vki a sorozatból. Ja és azt láttam, hogy az István meg fog halni tüdőrákban, és így lép ki a sorozatból. Ha van valami tipped még, szívesen elolvasom. :D
2011. júl. 3. 11:35
7/57 A kérdező kommentje:
Nem volt sok hibád, és amúgy el bírtam olvasni az a lényeg... :)
2011. júl. 3. 11:37
8/57 anonim válasza:
Én Alexára vagy Barbira gondoltam, de ezekszerint Alexa nem... :D Amúgy tényleg izgalmas... Ha megint Betty lesz életveszélyben az már unalmas sztem... tavaly nyáron is így volt, remélem most nem :D Amúgy sztem is lefotózta Szabi... És sztem Előd volt a 'gyilkos' :D
2011. júl. 3. 12:09
9/57 A kérdező kommentje:
De am Előd nem halt meg? Bocsi, h ilyet kérdek( ezek szerint nem)de én régebben nem néztem rendszeresen a sorozatot! Am meg szerintem Barbi sem lehet, mert Ő is ott volt a reklámban és ott sírt. Tényleg mi van ha Szabi vagy valamelyik fotós? Csak ne Tamás Atya és Betty legyen az. Ők a kedvenceim. Am meg szerintem az is lehet, hogy valami "jelentéktelen" emberkes sérül meg, de ugye attól még meg kell menteni. Meg sztem Péter sem lehet, mert Ő is ott volt a reklámban Alexa mellett. De ezek amiket úgy írok, hogy a reklámban volt nem biztos, hogy igaz, mert én nem láttam a reklámot csak mondták nekem, azok akik látták. És köszi az eddigi válaszokat. :D:)
2011. júl. 3. 13:23
10/57 anonim válasza:
Nemtudom mi történt Előddel... :D mióta új ember játsza azt se tudom h most mivan vele vagy hol van :D lehet hogy halott xD :D Remélem énis látom egyszer a reklámját és akkor többet tudok majd mondani :D Én a Füredire gondolok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!