Mit gondoltok a Való Világról? Szerinted ki fogja megnyerni?
Szerintem Jerzy nyeri bár már nem nézem.
Hogy mit gondolok róla, azt nagyon moderálni kellene.
Tömören:
- Van egy pénzéhes csatorna aki minél nagyobbat akar kaszálni és szerintem ennek megfelelően tökéletesen manipulál mindent és mindenkit.
- Van néhány olyan hülye aki mindenre képes azért, hogy celeb legyen ennek megfelelően pedig beköltözik egy villába ahol igyekszik minél jobban lejáratni magát ami sikerül is általában. Kinek ne kellene egy kis ingyen cirkusz amiben isznak, csúnyán beszélnek és szexelnek.
- van a néző aki azért küldözgeti az smst és dobja ki a 400Ft-okat (sok helyen csak ennyi az órabér), hogy a drága kedvence megnyerje a fődíjat amiből a szavazó ugye nem kap semmit csak a tudatot, hogy a szimpatikus játékosnak sikerült meggazdagodni a segíítségéval.
Persze mint mindig tisztelet a kívételnek.
Szerintem szánalmas műsor és igénytelenségre vall ilyet nézni.
Nem értem hogy lehet érdekesnek tartani, ahogy pár - számunkra vad idegen, nem is különösebben okos, vagy szórakoztató ember - ül egy házban és marja egymást. Az egésznek nincs is valódi története, nincs mondanivalója, nem tanít semmire és még csak nem is igazi humor, ami benne van, csak néhány átlagos, tehetségtelen ember csetlése, botlása, érzelmi kitörései. Ezek az emberek arra bátorítják a nézőket, hogy nyugodtan lehetnek primitívek, hisz sikerhez vezet. saját magukat "egyéniségnek" hiszik, holott csak szimplán arrogánsak és feltűnési viszketegségük van...
Nem nézem, csak részleteket láttam belőle, azt is mikor valaki másnál voltam vendégségben. Szerintem elpazarolt idő ezt nézni, amikor annyi jó műsor van... És nem kell itt semmi kultúrsoviniszta cuccra gondolni, mert ennél bármi jobb: Vámpírnaplók, Így jártam anyátokkal, Family Guy, vagy akármi tetszés szerint. Csak legyen egy gondosan megírt forgatókönyve (bár nem tartom kizártnak h a VV-nek is van:P), pár profi színésze, és valódi humor benne...
Az a fő baja ennek a műsortípusnak mint versenynek, hogy túlzottan öncélú! Nincs más feladatuk lényegében, mint magukat adni, és ezzel legyőzni a társaikat, "barátaikat". Egy véletlenül összeáállított társaság, nem köti őket semmi eredendően egymáshoz, csak ez a szimplán adom magam verseny. Örlődés ez az egész így. Főnek a saját levükben.
Többet érne, ha legalább mesterségesen klikkekre osztották volna őket, szövetségesekként kellett volna játszaniuk hetente változóértelmes vagy vicces feladatokban mondjuk, nem egyénenként. Több értelme lett volna, mint például a tehetségkutatóknak. Ettől még nyerhetett volna egy ember is végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!