Szerintetek Évának van esélye megnyerni a VV-t? Vagy ti kit gondoltok abszolut esélyesnek?
Figyelt kérdés
Szerintem Alek, Béci vagy Éva. Esetleg Gombi?? XD2011. febr. 13. 15:56
2/20 anonim válasza:
alek v béci sztem
eddig mindig férfi nyerte, érdekes...
3/20 A kérdező kommentje:
jaja én is pont erre gondoltam, hogy eddig mindegyiket férfi nyerte, lehet pont ezért most kell a változás, nem?
2011. febr. 13. 16:20
4/20 anonim válasza:
Aleknak meg Bécinek van rá esélye. Szerintem.
5/20 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen Alekosz.
A többi nem olyan karakter, de voltak már meglepetések! :D
7/20 anonim válasza:
Serintem nincs ok esélye.Nem egy szimpatikus ember és szerintem az is számit.Szandika pl.ugy járna mint BB ÉVi,elcseszné a lovét és még be is kattanna mivel hajlamos rá.Alekosznak és Bécinek van szerintem esélye.Gombi egy elég szimpatikus karakter,csak kérdés hogy birja e szuflával a végéig.Gigi és Jerzsi pedig nagyon jelentlktelen a számomra.Laci olyan is-is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!