Csak szerintem fogja megnyerni a CsillagSzületiket a Teca, csak azért, mert vak?
Szerintem is...
Ez van sajnos, ez a magyar "tehetségkutatás". Már 2-3 adással ezelőtt ki kellett volna esnie.
be sem kellett volna jutnia a legjobb 10 közé...
kis falusi kórusban még elmegy a hangja de itt... elkapcsolom a tévét mikor ő jön annyira hamis, nem bírom...és sajnáljuk mert vak, szánalom az egész, ez nem jótékonysági koncert
tényleg NEM AKAROM BÁNTANI de szerintem sincs helye a legjobb 10 között
amikor énekel a zsűri szemében csak SZÁNALMAT látok
bár most nem voltak nagy tehetségek mint a megasztárban pl.: a TWO DUO akikért tényleg kár volt
20:46 !
Komolyan ? Nem tudnál róla videót linkelni ?
Hát nem jött be a feltevésem, de a László Attila sem érdemelte meg a győzelmet. Szerintem csak a sok határon túli szavazó miatt nyert, mert hogy ő is határon túli.
És igen, sajnos ma ez a magyar "tehetségkutatás". Amíg a kereskedelmi csatornák a tehetségkutatást bevételi forrásnak tekintik, addig tehetségek nem nagyon lesznek felfedezve. Azaz lehet, hogy fel lesz fedezve néhány tehetség, de amíg az emberekre és nem hozzáértő zsűrire van bízva a döntés, addig mindig a legszerencsétlenebbsorsú és nem a legtehetségesebb fog nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!