Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem fogja megnyerni...

Csak szerintem fogja megnyerni a CsillagSzületiket a Teca, csak azért, mert vak?

Figyelt kérdés
Utasi Árpival is ez volt, sokan ugy voltak vele, hogy jaj szavazzunk szegény, szerencsétlen sorsú gyerekre, mégha nem is ő a legjobb, mert igy biztos helyrejön az élete. Hát szegény Árpika ma is ugyanott van, ahol volt. Szerintem ugyanez lesz a Tecával is. Szerintetek?
2011. jún. 4. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is sajnos, mert azért nem egy egetrengető tehetség. Nekem is Utasi Árpi esete jutott az eszembe már az elején, amikor Teca a "színre lépett".
2011. jún. 4. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is...

Ez van sajnos, ez a magyar "tehetségkutatás". Már 2-3 adással ezelőtt ki kellett volna esnie.

2011. jún. 4. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

be sem kellett volna jutnia a legjobb 10 közé...

kis falusi kórusban még elmegy a hangja de itt... elkapcsolom a tévét mikor ő jön annyira hamis, nem bírom...és sajnáljuk mert vak, szánalom az egész, ez nem jótékonysági koncert

2011. jún. 4. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak szánalomból szavaznak rá az emberek. Ügyesen zongorázik, de a hangja, borzalmasan hamis! Ráadásul el is van szállva magától, múltkor megkérdezték tőle, hogy szerinte ki nyeri a csillag születiket, és azt mondta, hogy ő, mert hogy itt ő a legtehetségesebb! :S
2011. jún. 4. 20:46
 5/7 anonim válasza:

tényleg NEM AKAROM BÁNTANI de szerintem sincs helye a legjobb 10 között

amikor énekel a zsűri szemében csak SZÁNALMAT látok

bár most nem voltak nagy tehetségek mint a megasztárban pl.: a TWO DUO akikért tényleg kár volt

2011. jún. 4. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:

20:46 !

Komolyan ? Nem tudnál róla videót linkelni ?

2011. jún. 4. 21:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát nem jött be a feltevésem, de a László Attila sem érdemelte meg a győzelmet. Szerintem csak a sok határon túli szavazó miatt nyert, mert hogy ő is határon túli.

És igen, sajnos ma ez a magyar "tehetségkutatás". Amíg a kereskedelmi csatornák a tehetségkutatást bevételi forrásnak tekintik, addig tehetségek nem nagyon lesznek felfedezve. Azaz lehet, hogy fel lesz fedezve néhány tehetség, de amíg az emberekre és nem hozzáértő zsűrire van bízva a döntés, addig mindig a legszerencsétlenebbsorsú és nem a legtehetségesebb fog nyerni.

2011. jún. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!