VV Eszter szerintetek kövér? Mert szerintem formás. Most tényleg ki fogják zárni az ügyvédi kamarából?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 15:24
1/26 anonim válasza:
Megérdemelné, hogy kizárják.
És igen, el van hízva.
2/26 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Viszont az gáz, hogy a lehető legalacsonyabb szinte süllyedt tanult ember létére. Én biztos, hogy kizárnám a kamarából.
3/26 anonim válasza:
Egytalán nem kövér dobtam egy hátast mikor tegnap az egyik srác megjegyezte hogy szexi lenne mínusz 15-20 kilóval.
És igen, megérdemelné hogy kizárják, egy értelmes komoly ember nem jelentkezik ilyen hülyeségbe..
4/26 anonim válasza:
Gergő megmondta a választ nem?Ha tíz kilóval könnyebb lenne....még sexis is lehet.
5/26 A kérdező kommentje:
A viselkedése nekem is egy csalódás, viszont én is csodálkozom, hogy mindig lekövérezik.
2011. okt. 27. 15:32
7/26 anonim válasza:
szerintem nem kövér. átlagos, csak a többi lány soványabb ott bent.
8/26 anonim válasza:
Igen, sajnos ez az átlag. De ettől eltekintve 10kg+ felesleg lazán van rajta, akárhogy ragozzuk. Nézd a fenekét, a combjait. Az egy dolog, hogy sok pasinak bejön, de ez nem az, amit vékonynak nevezünk. Telt és kész.
9/26 anonim válasza:
nem csak hájas disznó de egy sz@rkavaró qrva, és mikor ezt megmondta neki elkezdett bőgni, hogy őt mindig alaptalanul bántják, és még ennek van diplomája???? röhejes
10/26 anonim válasza:
Mert mit kavart ő meg?
A kizárás pedig alap volt már azzal h jelentkezett a műsorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!