Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok a Való Világról?...

Mit gondoltok a Való Világról? Szerinted ki fogja megnyerni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 12:42
1 2
 1/14 anonim válasza:

egyikük sem a kedvencem,de sztem Jerzy,mivel az rtl-en mindig az nyer,aki a legszegényebb,most ő él hátrányos helyzetűként.

vagy Éva nyeri,mivel még nem nyert nő.

de Alekosz semmiképp,mivel ott lesz a showja.

2011. máj. 7. 12:45
 2/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jo helyre jott, a csaladi kapcsolatokba!

A sorrend pedig igy lesz: Alekosz, Eva, Jerzy

2011. máj. 7. 12:46
 3/14 anonim ***** válasza:

mindet utálom

de sztem Jerzsi nyeri

2011. máj. 7. 12:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem vágom mi köze van a kategóriához de én megmondom őszintén Alekosz az esélyes, de ha belegondolunk akkor ő gyakorlatilag már nyert ezzel, de még nem tud róla, másik esélyes a Jerzy amennyire fel ment a népszerűsége van rá esély hogy ő nyerje meg. Egy biztos Éva nem érdemelné meg hogy megnyerje lehet hogy sok rajongója van meg éppenhogy meg tudta verni Anikót de amilyen hisztiket levág meg nem foglalkozik a feladatokkal nem érdemelné meg a fő nyereményt.
 5/14 anonim válasza:
0%
engem nem érdekel a Való Világ. Az egésznek a népbutítás a lényege és úgyis az nyeri meg, akiben az RTL klub több lehetőséget lát. A lényege, hogy hírverés legyen. Sajnálatos, hogy az emberek ilyenekre fogékonyak manapság. Jaa, és 18 vagyok, nem egy megkeseredett öregember, aki elítéli a mai fiatalságot. :)
 6/14 anonim válasza:
Én Alekosz szurkoló vagyok, de szerintem nem Ő nyeri meg, pedig Neki van a legnagyobb szavazótábora, de sokak szerint az már egy kicsit sok, hogy a játékot is Ő nyeri meg utánna még lesz egy jól fizető műsora. Ezért kicsit mérges is vagyok az rtl-re, hogy miért nem csak a műsor után kezdte el toborozni a csajokat a műsorba. Úgyhogy hajrá Alekosz, a végkimenetelre meg nagyon kíváncsi vagyok. És ha nem Alekosz, akkor talán Éva!
 7/14 anonim válasza:
30%
Nagyon remélem hogy a Jerzy fog nyerni
2011. máj. 7. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
inább ülő világnak kéne nevezni...most komolyan mér való világnak hívják? az a való világ, hogy egy luxus házban ülünk egész nap, és elvagyunk látva jobbnál jobb cuccokkal meg kajákkal?
2011. máj. 7. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
utálom az egész való világot-.-"
2011. máj. 7. 12:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is Jerzyre tippelnék! A tisztalelkűség, jóhiszeműség, a visszafogottabb, nem agyonfeltűnősködött, stílus szokott a végén nyerő lenni. Éva és Alekosz sem rossz emberek, csak ott van nekik az a másik oldaluk is, a furkálódós, manipulatív, taktikázós énjük is emellett. Hiába szórakoztatóbbak, ez nem szokott önmagában elég lenni.
2011. máj. 7. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!