(L) Bella (L) kérdése:
Mit gondoltok, ki fogja megnyerni a Valóvilág 4-et?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 17:07
1/13 anonim válasza:
Remélem a Jerzy,eddig Bécinek szurkoltam,de őt kinthagyta Jerzy.Most az Alekot és Évát nem szeretem annyira,úgyohgy egyértelműen a Jerzynek szurkolok.
3/13 anonim válasza:
nem jerzy hagyta kinnt bécit, hanem az alekosz/éva fanok szavazták vissza azt a buta sárgafogút.
Szerintem alekosz fogja, mert sok a degradált MO-n akinek az tetszik, amit az művel
4/13 anonim válasza:
Nem tudom de az tuti hogy egy felkapott kis büdös senki lesz. :D
5/13 anonim válasza:
Biztos, hogy cigány lesz. Ja, meg homoszexuális.
6/13 anonim válasza:
17:11-el értek egyet
Alek nyeri amúgy
7/13 anonim válasza:
Szerintem Alekosz,de én neki szurkolok :)
8/13 anonim válasza:
17:16 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
10/13 anonim válasza:
"sok a degradált Mo-n":D:D::D:D:D
Hát ez nagyon nagy!XDXDXD Esetleg arra gondoltál, hogy degenerált:D Jó tanács: csak akkor használj idegen eredetű szavakat, h tudod mit jelentenek és tudod, hogy milyen kontextusokban használhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!