Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Évának van esélye...

Szerintetek Évának van esélye megnyerni a VV-t? Vagy ti kit gondoltok abszolut esélyesnek?

Figyelt kérdés
Szerintem Alek, Béci vagy Éva. Esetleg Gombi?? XD
2011. febr. 13. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Remélem Alek vagy Laci nyer.A többi nem érdemelné meg a nyereményt.
2011. febr. 13. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Majd az lesz mint tegnap,hogy a ron tás ci gány család egy halom pénzzel bebiztosítja magát a szavazáson, még így is sokkal többet fognak haza vinni.gondolj bele:kocsit, lakást meg mit tom én. pénzt pénzzel lehet keresni.És nézd meg a többi versenyzőt Oli,Alek,Szandi,Éva stb vajon miből szponzorálná magát? De a ci- gány Rácz familia megfogja csinálni a szerencséjét! csak bekerülni volt nekik nehéz. Benn pedig csak színézkedni kell hogy a háttérben maradjanak, aztán ha mégis párbaj, akkor jön a tegnapi...Oli sokkal népszerűbb annál a 31%nál
2011. febr. 13. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Most miert kell ciganyozni?Nem birjatok elfogadni hogy Oli kiesett gondoltam hogy ez lessz.Amugy hogyha ti ciganyoztok akkor en meg aztmondom hogy a sok zsido Olira szavazott
2011. febr. 13. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Éva?! Nem!

Hajrá Alekinyó! :D

2011. febr. 13. 18:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább zsidó, mint cigány!

Az legalább pénz csinál! :D

2011. febr. 13. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:

akkor is egy büdös cigány!

(A "lessz".-t pedig így írjuk: lesz !)

2011. febr. 13. 20:08
 17/20 A kérdező kommentje:

én bírom Bécit, de nem szeretném, hogy megnyerje.

Aki meg Lacit írta... hát Laci atomszürke, ráadásul hülye is, azt hiszi háboruban van, és nem hiszem hogy rászorulna a nyereményre tegnap ecsetelte hogy 2 Armani meg 2 Boss öltönye van stb... szegény ember...

2011. febr. 13. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem Éva bent lesz a Top 3-ban és ennyi,sajnos.

Alekosz fog nyerni,esetleg Béci.

Hajrá Alek és Évi! :P

2011. febr. 13. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Alek,Béci..Szandikának akkor van esélye benne lenni a háromban ha nem hisztizik mint egy fürdős kurv@,mert ez már elég uncsi
2011. febr. 14. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:
nem hiszem h ó nyeri,de az utolsó 3-ba benn lesz
2011. febr. 24. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!