Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi most ez a nagy Jerzy...

Mi most ez a nagy Jerzy imádat? Kampányolás, hogy ő nyerjen?

Figyelt kérdés

Folyton ezt olvasni, a válaszolók többsége Jerzyt írja, azzal érvel, hogy ő érdemli meg a legjobban? Akik így gondolják magyarázzátok már el, hogy mitől érdemli meg ő a legjobban? Azért mert személyiségre jobb a másik kettőnél? Aláírom, ezt én is így gondolom, de azért kíváncsi lennék mit néztetek akkor 3-4 hónapon keresztül, amíg Jerzy a téli álmát húzta? A műsor 3/4 részéig a kuyta se vette volna észre, ha kiesik, de ha mégis, csak azért mert már kevesen voltak és jobban feltűnik. Ez egy szórakoztató célt betöltő műsor, amiből Jerzy igencsak nem vette ki a részét, csak a vége felé. Nekem is sokkal szimpatikusabb azóta, hogy "egyedül" maradt, de nem sokra tudom azt értékelni, hogy 3-4 hónapig szinte semmi, aztán hírtelen megnő az értelmi szintje, még humoros is lesz, meg a többi.

Szóval azért erős túlzásnak tartom ezt a nagy lendületet Jerzyért. Persze gondolom az Alekosz-Éva ellendrukkerek írkálják ezeket.

Én nem drukkolok kifejezetten egyiknek sem, mert mindegyikre tudnék érvet felhozni azért, hogy miért nyerje meg, és azért is, hogy miért ne.

2011. máj. 5. 10:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Akinek nem szimpatikus sem az okostojás Alekosz, sem a törtető Éva, az mind Jerzyre fog szavazni.

Eddig úgy tűnik, hogy ezen normális gondolkodású személyek nincsenek kevesen, mondhatjuk úgy is, hogy sokkal többen vannak, mint az Aletosz fanok, azzal a bohóc Olivér vezetésével. Nagy koppanás lesz...

Ezért nyer, fölényesen JERZY

2011. máj. 8. 21:38
 22/22 anonim ***** válasza:
mert egy korrekt ember. Azért.
2011. máj. 8. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!