Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi most ez a nagy Jerzy...

Mi most ez a nagy Jerzy imádat? Kampányolás, hogy ő nyerjen?

Figyelt kérdés

Folyton ezt olvasni, a válaszolók többsége Jerzyt írja, azzal érvel, hogy ő érdemli meg a legjobban? Akik így gondolják magyarázzátok már el, hogy mitől érdemli meg ő a legjobban? Azért mert személyiségre jobb a másik kettőnél? Aláírom, ezt én is így gondolom, de azért kíváncsi lennék mit néztetek akkor 3-4 hónapon keresztül, amíg Jerzy a téli álmát húzta? A műsor 3/4 részéig a kuyta se vette volna észre, ha kiesik, de ha mégis, csak azért mert már kevesen voltak és jobban feltűnik. Ez egy szórakoztató célt betöltő műsor, amiből Jerzy igencsak nem vette ki a részét, csak a vége felé. Nekem is sokkal szimpatikusabb azóta, hogy "egyedül" maradt, de nem sokra tudom azt értékelni, hogy 3-4 hónapig szinte semmi, aztán hírtelen megnő az értelmi szintje, még humoros is lesz, meg a többi.

Szóval azért erős túlzásnak tartom ezt a nagy lendületet Jerzyért. Persze gondolom az Alekosz-Éva ellendrukkerek írkálják ezeket.

Én nem drukkolok kifejezetten egyiknek sem, mert mindegyikre tudnék érvet felhozni azért, hogy miért nyerje meg, és azért is, hogy miért ne.

2011. máj. 5. 10:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tetszett Jerzy viselkedése,az emberekhez való hozzáállása.Alapjában véve jobb embernek tartom mint a másik kettöt.

Sokan hozzák fel azt hogy nem volt szórakoztató,igen ez tény hogy nem volt olyan mint Alek meg Éva,akik őket tartják szorakoztatónak annak biztos Jerzy volt a szürke egyéniség.Akiknek a cirkusz jön be azok sosem fogják ezt megérteni.

2011. máj. 5. 11:02
 2/22 A kérdező kommentje:
Itt most nem a cirkuszról van szó, de ha Jerzyre épül a műsor, nézhetetlen lett volna az egész. Még mindig jobb a cirkusz, mint a semmi. Tény, hogy jobb egyéniség, de ettől már kijelenthető, hogy ő érdemli meg a legjobban? A másik kettő meg egyáltalán nem?
2011. máj. 5. 11:10
 3/22 anonim ***** válasza:
44%

Az hogy ki szerint ki érdemli meg jobban az egyéni döntés.

Az én véleményem hogy jobban megérdemli mint a másik két játékos,más meg azt mondja nem,ez a szép az egészben hogy külömbözöek a vélemenyek.

2011. máj. 5. 11:19
 4/22 A kérdező kommentje:
Persze, egyéni döntés. Épp erre vagyok kíváncsi, hogy miért gondolják így. Jerzynek a mai napig nincs Facebook oldala, annyira nem érdekelt senkit, most meg csomóan őt akarják győztesnek. Csal szeretnék érveléseket hallani azon kívül, hogy ő a legnormálisabb, mert az egyértelmű.
2011. máj. 5. 11:23
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
Hoppá,hoppá!A Jerzynek van Fb oldala!
2011. máj. 5. 11:28
 6/22 anonim ***** válasza:
63%

Az én véleményem egyébként is az,hogy sokkal értékesebb

ember mint Éva vagy Alek!

Hogy miért?Mert a legaljárol jött...

Amikor volt a jótékonysági hét nos ott látszott,hogy ki milyen ember...

Alek egyébként szerintem egy érzéketlen tuskó...

Éva nekem ok,bár nem lenne jó,ha a tizenévesek róla vennének példát!

Tehát hajrá Jerzy!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 5. 11:31
 7/22 A kérdező kommentje:
Olyan nincs neki, mint a többieknek.
2011. máj. 5. 11:38
 8/22 anonim ***** válasza:
47%

Nézd majd meg ha kijön milyen oldala lett?neki is mint minden villalakonak van FB oldala.Olivérnek van a legnagyobb,persze a nagyok közül ö van kint legrégebben.

(ez is elég érdekes hogy egy olyan embert istenitenek aki majdhogynem önként vonult ki a villábol)

Arra vagy kiváncsi én miért "szeretem".Felsorolom neked.A feladatokban maximálisan teljesitett(ez is a müsor, a szorakoztatás része),nem rosszindulatu,talan elég naiv,az emberekkel mindig normalisan bánt egyetlen esetet nem tudok mondani mikor szánt szándékkal megbántott volna valakit,a humora jo,meglepetés volt számomra hogy nem is olyan buta mint amilyennek be lett állitva.Kb most ennyi jut eszembe.

2011. máj. 5. 12:18
 9/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek....

2011. máj. 5. 12:59
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom miért baj az, hogy 3-4 hónapig "aludt". MOST meg nem alszik. Engem nem tud érdekelni, hogy akkor mi volt, ha most meg szimpi. Akkor sem volt vele semmi gáz, csak volt neki a Gigi, és máshogy viselkedett, de szerintem ez tök érthető. El kell dönteni, hogy kinek mi a szórakoztató.

És írom ezt úgy, hogy nem vagyok fan, nem Jerzy mellett kampányolok, nekem mindegy, hogy ki nyeri.

2011. máj. 5. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!